Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξυλοδαρμός φοιτήτριας: «Ήταν κάθετος» - Τι λέει για τον πατέρα της η Ελληνίδα που ασπάστηκε το Ισλάμ

Ξυλοδαρμός φοιτήτριας: «Ήταν κάθετος» – Τι λέει για τον πατέρα της η Ελληνίδα που ασπάστηκε το Ισλάμ

«Ο πατέρας μου ήταν κάθετος. Δεν ήθελε τη μαντίλα. Και δημιουργήθηκε ένταση. Είμαι καλύτερα. Δε θέλω να φανούν οι μώλωπες. Με χτύπησε στο κεφάλι», ανέφερε η ίδια.

Συγκλονίζει η 24χρονη φοιτήτρια που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο της τον πατέρα σε χωριό του Βόλου, επειδή ασπάστηκε το Ισλάμ.

Η ίδια μιλώντας στο MEGA και στην εκπομπή «Live News μίλησε για τα όσα συνέβησαν λέγοντας ότι «σύμφωνα με το Ισλάμ, πρέπει να επισκεπτόμαστε τους γονείς μας. Είπα ότι αυτό προέχει».

Μέχρι και πριν έναν χρόνο, στις δημόσιες εμφανίσεις της, ήταν τελείως διαφορετική από τη γυναίκα που είναι τώρα. Από τις κόκκινες τουαλέτες και τις φωτογραφίες αγκαλιά με τους συμφοιτητές της, στη σεμνότητα της μαντίλας.

«Ο πατέρας μου ήταν κάθετος. Δεν ήθελε τη μαντίλα. Και δημιουργήθηκε ένταση. Είμαι καλύτερα. Δε θέλω να φανούν οι μώλωπες. Με χτύπησε στο κεφάλι», ανέφερε η ίδια.

Η νεαρή γυναίκα αποφεύγει να μπει σε λεπτομέρειες. Είναι πολύ προσεκτική στα λόγια της, μιλά για ένταση και όχι για ξυλοδαρμό και, παρά τα όσα συνέβησαν, αναζητά τα καλά στοιχεία στον πατέρα της.

«Δε γινόταν συχνά, αλλά όταν γινόταν ήταν έντονο. Αλλά δεν είναι πάντα έτσι. Είναι καλός και ευγενικός. Αλλά είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά.
«Ήταν αντίθετο στην ηθική μου».

Η 24χρονη, η οποία ζει μόνιμα πλέον στο Newcastle της Αγγλίας και εργάζεται στο πανεπιστήμιο όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη βιοϊατρική, εξηγεί τον λόγο που προχώρησε στην καταγγελία σε βάρος του πατέρα της.

«Είναι δύσκολη η θέση μου, αλλά δεν μπορώ να μην εφαρμόσω αυτά που πιστεύω. Για μένα η έκθεση του γυμνού στις γυναίκες είναι πολύ κακό και το κατακρίνω πολύ».

Ο πατέρας της καταδικάστηκε χωρίς αναστολή σε τρία χρόνια και τρεις μήνες φυλάκιση. Η 24χρονη εκτιμά ότι ο 50χρονος έχει μετανιώσει ειλικρινά για τις πράξεις του και εκτιμά ότι θα βρεθεί τρόπος να πορευτούν αρμονικά μεταξύ τους από εδώ και στο εξής.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024