Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Έμεινε «κάγκελο» η Φαίη Σκορδά με την ατάκα Δημητρακόπουλου για Λιάγκα

Έμεινε «κάγκελο» η Φαίη Σκορδά με την ατάκα Δημητρακόπουλου για Λιάγκα

Με μια φράση του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε τη Φαίη Σκορδά να «παγώσει» στον αέρα, κλείνοντας άμεσα τη σύνδεση.

Ήταν πριν από λίγες ώρες που ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή «Πρωινό μας». Μέσα όμως σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα ο γνωστός δικηγόρος κατάφερε να «παγώσει» τη Φαίη Σκορδά. Ήταν αρκετό ένα σχόλιό του για τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα.

Ήταν λίγο πριν η Φαίη Σκορδά τον αποχαιρετήσει για να προχωρήσει στο επόμενο θέμα. Ο γνωστός δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος θέλησε να αναφέρει κάτι που την έκανε να «παγώσει».

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε πως το προηγούμενο βράδυ επικοινώνησε με τον Γιώργο Λιάγκα. Του είπε, όπως σημείωσε στον αέρα, πως χαίρεται που θα βρεθεί στην εκπομπή της πρώην συζύγου του μιας και πρόκειται για μια εκπληκτική εκπομπή.

«Και μου λέει να πας…»

«Αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι, ευτυχώς σήμερα διακόπηκε ένα δικαστήριο. Πάντοτε θα ήθελα να είμαι σε εκπομπή σας γιατί σας εκτιμώ πάρα πολύ. Και είμαστε και φίλοι.

Και να ξέρετε, μίλησα και με τον Γιώργο Λιάγκα και του είπα ότι θα πάω στη Φαίη, γνωρίζετε ότι είμαστε φίλοι. Και μου λέει «να πας, είναι μια εκπληκτική εκπομπή αυτή της Φαίης. Και αυτό σας το λέω γιατί μίλησα χθες το βράδυ με τον Γιώργο Λιάγκα» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Η Φαίη Σκορδά τον παρακολουθούσε «παγωμένη», δαγκώνοντας τα χείλη της με όσα ακούει στον αέρα. «Καλή συνέχεια, ευχαριστούμε πολύ» απάντησε η παρουσιάστρια και πέρασε γρήγορα στο επόμενο θέμα.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και δεν θα αργήσει να γίνει viral, με τον παρουσιαστή να μιμείται τις εκφράσεις της. Χρειάστηκαν μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να έρθει η Φαίη Σκορδά σε εξαιρετικά άβολη θέση.

Η Φαίη Σκορδά για το «διαζύγιο» με τον ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά είχε αναφερθεί πριν από λίγες ημέρες στο τηλεοπτικό διαζύγιό της από τον ANT1, δηλώνοντας πως δεν έχει ξεχάσει το δελτίο Τύπου που είχε εκδοθεί.

«Δεν θα ξεχάσω ότι παρότι έφυγα από τον ΑΝΤ1, έβγαλαν για εμένα ένα πολύ ωραίο δελτίο Τύπου. Το κρατάω μέσα στην καρδιά μου και γι’ αυτό που δεν είναι τίποτα, ένα χαρτί με πέντε λέξεις.

Το εκτιμώ πολύ. Και εκτιμώ και τους ανθρώπους εκεί γιατί θεωρώ ότι μου φέρθηκαν σωστά, δηλαδή με αξιοπρέπεια. Γι’ αυτό λέω και για τις δύο πλευρές.

Τιμάνε έναν άνθρωπο. Τιμάει τα 10 χρόνια συνεργασίας. Έβγαλαν ένα δελτίο Τύπου και γι’ αυτό δεν θα συνεχίσω να λέω και ευχαριστώ γι’ αυτή τη συνεργασία. Το λέω τιμητικά υπέρ ενός καναλιού, δεν το λέω για μένα».

Sports in

Η Next Generation της Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι διασφαλίζει το μέλλον των Καταλανών (pic+vids)

Ο Τσάβι έχει αναδείξει 16 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προέρχονται από την ακαδημία του καταλανικού συλλόγου – Ξεχωρίζουν οι Γιαμάλ, Φερμίν και Κουμπαρσί.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024