Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιατί όλοι αποκαλούν την Κέιτ Μίντλετον «Princess Shuffle»;

Γιατί όλοι αποκαλούν την Κέιτ Μίντλετον «Princess Shuffle»;

Είχες ποτέ ακούσει τον όρο «Princess Shuffle»; Ακολουθεί πλέον την Κέιτ Μίντλετον για μια και μόνο κίνησή της.

Είχες ποτέ ακούσει τον όρο «Princess Shuffle»; Ακολουθεί πλέον την Κέιτ Μίντλετον, με μια κίνησή της με τα πόδια κατά τη διάρκεια επίσκεψής της στην Κοπεγχάγη τον Φεβρουάριο του 2022 να έχει γίνει viral στο TikTok.

Ήταν μια επιδέξια κίνηση των ποδιών της πριγκίπισσας της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον ενώ πόζαρε για φωτογραφίες με τη βασίλισσα Margrethe της Δανίας και την πριγκίπισσα Mary που μετά από 14 μήνες κάνει θραύση στα social media.

Το έκανε τη στιγμή που βρισκόταν στην επίσημη κατοικία της βασίλισσας στο παλάτι. Όταν η βασίλισσα Margrethe άπλωσε το χέρι της για να προσεγγίσει για μια φωτογραφία.

Κοιτάζοντας προς τους φωτογράφους, η Κέιτ Μίντλετον πλησίασε τη βασίλισσα με μια διακριτική επιδέξια κίνηση ενώ φορούσε ψηλοτάκουνα. Αυτή ακριβώς η κίνηση ήταν που έκανε τους χρήστες των social media να της χαρίσουν τον τίτλο «Princess Shuffle».

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok τη Δευτέρα έχει ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο προβολές και τα 50.000 likes.

Το shuffle ξεκίνησε στη Μελβούρνη, στην underground rave σκηνή και έγινε εξαιρετικά δημοφιλής στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Ονομάζεται shuffling λόγω του τρόπου με τον οποίο οι χορευτές κινούν τα πόδια τους.

«Και με τακούνια!» σχολίασε ένας χρήστης, κάνοντας αναφορά στις μαύρες γόβες στιλέτο της Κέιτ Μίντλετον. «Θα το κάνω αυτό την επόμενη φορά που θα βγάλω φωτογραφία με κάποιον», σχολίασε άλλος χρήστης.

@the.royal.watcher #fyp #katemiddleton #katemiddletonstyle #princessofwales #princewilliam #williamandkate #coronation #royalfamily #princess ♬ sonido original – Chuy Gabriel JP

Η Κέιτ Μίντλετον και το παρατσούκλι «Princess Shuffle»

Ο τίτλος «Princess Shuffle» προέκυψε την τελευταία ημέρα της περιοδείας της Κέιτ Μίντλετον στη Δανία. Σηματοδότησε μια σπάνια σόλο επίσκεψη στο εξωτερικό για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Η τελευταία σόλο περιοδεία της ήταν το 2017, όταν επισκέφθηκε το Λουξεμβούργο. Και η δεύτερη επίσκεψή της στη Δανία μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε μαζί με τον πρίγκιπα της Ουαλίας σε ένα κέντρο της UNICEF το 2011. Ήταν για να ενημερωθεί για τις προσπάθειες διανομής τροφίμων και ιατρικών προμηθειών έκτακτης ανάγκης στην Ανατολική Αφρική.

Και ενώ το «Princess Shuffle» μπορεί να είναι η τελευταία της viral στιγμή, δεν είναι όμως η πρώτη φορά που οι χορευτικές της κινήσεις έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Ενώ βρίσκονταν στο Belize το 2022, η Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επιχείρησαν να δοκιμάσουν τη δεινότητά τους στον χορό «punta».

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024