
Προτάθηκε σε Τσέλσι και Γιουνάιτεντ ο Νεϊμάρ
Το μέλλον του Νεϊμάρ μπορεί να είναι μακριά από το Παρίσι και Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως έχουν συνδεθεί με τον Βραζιλιάνο σταρ.
Η Τσέλσι θέλει το καλοκαίρι να κάνει τη μεγάλη κίνηση με την απόκτηση του Νεϊμάρ, με τον ίδιο να σκέφτεται να φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν.
Στις αρχές του μήνα ρεπορτάζ της γαλλικής εφημερίδας «Le Parisien» ανέφερε πως ο πρόεδρος της αγγλικής ομάδας, Τοντ Μπόελι, συναντήθηκε με τον ομόλογο του της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, στο Παρίσι, με θέμα τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ.
Το ρεπορτάζ ανέφερε επίσης πως ο «Νέι» είναι στη μαύρη λίστα της πρωταθλήτριας Γαλλίας, καθώς ήρθε σε κόντρα με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Λουίς Κάμπος, και πρόκειται να παραχωρηθεί το καλοκαίρι.
Η Τσέλσι θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της και ο Μπόελι ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του, ενώ έχει προταθεί και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως αναφέρει σήμερα δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Foot Mercato».
Μάλιστα υποστηρίζει πως ο Βραζιλιάνος σταρ σκέφτεται να φύγει από το Παρίσι, μολονότι έχει «ηγεμονικό» συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ
- Κέιτ Μπέκινσεϊλ: Βάζει στόχο την πατριαρχία του Χόλιγουντ – To πέος του Μαρκ Ράφαλο και η Γάζα
- Ισόβια στον καθηγητή πολεμικών τεχνών για τη δολοφονία της Ολγας – Συγκλονίζει η μητέρας της
- Τραγωδία στον Πειραιά – Τροχαίο με νεκρό 17χρονο που παρασύρθηκε από αστικό λεωφορείο
- Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ Novibet 3-1: Νικηφόρα αρχή στα πλέι αουτ οι Αρκάδες, ελπίζουν για την παραμονή
- Κινεζικές εταιρείες εμπορεύονται πληροφορίες «θησαυρό» για την Τεχεράνη




