Μυτιλήνη: «Έχω βιώσει πολύ πόνο εξαιτίας του, αλλά δεν ήθελα να του κάνω κακό» λέει η 49χρονη
Σε δήλωσή της η 49χρονη στη Μυτιλήνη αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ποτέ δεν θέλησα να του κάνω κακό, παρότι και εξ αιτίας του έχω βιώσει πολύ ψυχικό και σωματικό πόνο».
Μετανιωμένη για όσα συνέβησαν δηλώνει η 49χρονη στη Μυτιλήνη που περιέλουσε με βενζίνη τον σύζυγό της και του έβαλε φωτιά.
Η γυναίκα, που προφυλακίστηκε με ομόφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, καταγγείλει ενδοοικογενειακή βία, όμως δεν ήθελε, όπως λέει, ούτε σχεδίαζε ποτέ να κάνει κακό στον 58χρονο σύζυγό της.
Σε δήλωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ποτέ δεν θέλησα να του κάνω κακό, παρότι και εξ αιτίας του έχω βιώσει πολύ ψυχικό και σωματικό πόνο».
Η δήλωσή της
Με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπο του συζύγου μου και τη δοκιμασία που περνά εξαιτίας μιας ατυχούς συγκυρίας, από μια παρόρμηση που μας έφερε όλους σε τραγική θέση, ωσάν να μην έχουμε βιώσει μέχρι τώρα ανείπωτο πόνο, ατελείωτη θλίψη και αφάνταστη στεναχώρια, προσπαθώντας να συνέλθω και εγώ η ίδια από το γεγονός το οποίο συντάραξε συθέμελα τον ψυχικό μου κόσμο, οφείλω να πω τα ακόλουθα χωρίς να προσπαθώ να εξασφαλίσω οποιοδήποτε αυτοδικαιολογητικό άλλοθι:
Ποτέ μα ποτέ δεν προαποφάσισα, δεν προσχεδίασα, δεν προμελέτησα, δεν επιβουλεύτηκα τη ζωή του συζύγου μου. Ποτέ δεν θέλησα να του κάνω κακό, παρότι και εξ αιτίας του έχω βιώσει πολύ ψυχικό και σωματικό πόνο. Αυτό που συνέβη ήταν παρόρμηση της στιγμής, εξ αιτίας της ανάρμοστης συμπεριφοράς και της ψυχικής και σωματικής βίας που είχα υποστεί.
Αμέσως η ίδια, συνειδητοποιώντας τον κίνδυνο, έσπευσα να κατασβέσω την πυρκαγιά, πράγμα που επέτυχα, με αποτέλεσμα να υποστώ εγκαύματα στα χέρια και στο σώμα. Εύχομαι ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον σύζυγό μου.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων