Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μέγκαν Μαρκλ: Κάνει τα πάντα για να μοιάζει στην Κέιτ Μίντλετον; Χαμός με την εμφάνισή της

Μέγκαν Μαρκλ: Κάνει τα πάντα για να μοιάζει στην Κέιτ Μίντλετον; Χαμός με την εμφάνισή της

Μετά τις επιθέσεις σε όλη τη βασιλική οικογένεια, η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως θέλει να μοιάσει στην Κέιτ Μίντλετον. Πήραν φωτιά τα πληκτρολόγια για την εμφάνισή της.

Ήταν μια εμφάνιση της Δούκισσας του Σάσσεξ Μέγκαν Μαρκλ μέσω βιντεοκλήσης στην ομιλία TED της φωτογράφου και φίλης της Misan Harriman που προκάλεσε χαμό στα social media.

Και ενώ προσπαθεί να κρατά low profile ενόψει και της στέψης του βασιλιά Καρόλου, στην οποία θα παραστεί μόνος του ο πρίγκιπας Χάρι, μια εμφάνισή της ήταν αρκετή για να προκαλέσει ποικίλα σχόλια.

Η 41χρονη Μέγκαν Μαρκλ έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στην ομιλία της καλής της φίλης Misan Harriman στο TED. Εκτός όμως από το χτένισμα που επέλεξε και το ανανεωμένο χρώμα στα μαλλιά της, όλοι άρχισαν να σχολιάζουν την… «πειραγμένη» εμφάνισή της.

Ακόμα και σε δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, αναρωτιούνται αν πρόκειται για «κλώνο» της Κέιτ Μίντλετον. Ήταν η πρώτη της εμφάνιση αφότου έγινε γνωστό ότι δεν θα παραστεί στη στέψη του βασιλιά Καρόλου και όλοι στάθηκαν στην ύποπτη ομοιότητά της με την Κέιτ.

«Alert για πλαστική χειρουργική; Λυπηρό που η Μέγκαν Μαρκλ θέλει τόσο πολύ να γίνει Κέιτ Μίντλετον», σχολίασε χρήστης στο διαδίκτυο για την εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ.

«Θεέ μου! Η Μέγκαν Μαρκλ, που ζηλεύει και έχει εμμονή με την πριγκίπισσα της Ουαλίας, φοράει φακούς επαφής για να μοιάσει στην Κέιτ» σημείωσε άλλος χρήστης.

«Μοιάζει σαν να προσπαθεί να μοιάσει στην Κέιτ… αυτό δεν θα συμβεί», ανέφερε άλλος χρήστης σε σχόλιό του.

Από τα σχόλια στα social media δεν έλειψαν και οι φωνές υποστήριξης στη Μέγκαν Μαρκλ.

«Η Μέγκαν δεν έκανε πλαστική χειρουργική επέμβαση», «Όλα έχουν να κάνουν με τον φωτισμό, τις γωνίες. Και το ίσιωμα των μαλλιών είναι κάτι που κάνουν πολλές μαύρες γυναίκες. Δεν έχει καμία σχέση με το «σβήσιμο όλων των ιχνών της καταγωγής». Επίσης, οι λευκοί πρέπει να το βουλώσουν για τα μαλλιά των μαύρων γυναικών», ανέφεραν μεταξύ άλλων για τη Μέγκαν Μαρκλ.

Υπήρξαν και εκείνοι που σκέφτηκαν ότι ίσως να μην ήθελε να μοιάσει στην Κέιτ Μίντλετον αλλά κυρίως σε κάποια σταρ του Χόλιγουντ.

«Μήπως πάει για την Τζένιφερ Λόπεζ, την Κιμ Καρντάσιαν ή την Τζένιφερ Άνιστον εδώ;» σχολίασε άλλος χρήστης στα social media.

Η Μέγκαν Μαρκλ είχε κρατηθεί μακριά από το προσκήνιο το τελευταίο διάστημα, με ορισμένους να αποδίδουν πλέον την εξαφάνισή της στις αισθητικές επεμβάσεις.

«Νομίζω ότι η δημόσια απουσία της Μέγκαν Μαρκλ έχει εξηγηθεί. Και δεν είχε καμία σχέση με τα παιδιά», υποστήριξε άλλος χρήστης.

Αρνείται τις επεμβάσεις

Εκπρόσωποι της Μέγκαν Μαρκλ αρνήθηκαν να σχολιάσουν τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της. Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές που μίλησαν στη New York Post, αρνήθηκε τους ισχυρισμούς περί αισθητικών επεμβάσεων.

Η εμφάνιση που προκάλεσε αντιδράσεις

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024