Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έχει επιλογές και από τη λίστα Ραζνάτοβιτς

Παναθηναϊκός: Ο Αταμάν έχει επιλογές και από τη λίστα Ραζνάτοβιτς

Ο Παναθηναϊκός έχει δώσει ήδη τα χέρια με τον Εργκίν Αταμάν για τα επόμενα δύο χρόνια και στρέφεται εξ ολοκλήρου στα μεταγραφικά, εκεί όπου θα είναι ξανά πολύτιμη η συμβολή του Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Η εποχή Αταμάν στον Παναθηναϊκό είναι προ των πυλών. Ο Τούρκος προπονητής έδωσε τα χέρια με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και συμφώνησε να αναλάβει τις τύχες του «τριφυλλιού» για τα επόμενα δύο χρόνια. Με τις συζητήσεις να κρατούν αρκετό διάστημα μέχρι την τελική συμφωνία, καθοριστικό ρόλο σε αυτήν έπαιξε η άφιξη του μεγαλοατζέντη Μίσκο Ραζνάτοβιτς στην Ελλάδα τις τελευταίες ημέρες.

Ο Σέρβος είναι εκείνος που εκπροσωπεί τον προπονητή της Αναντολού Εφές και πολύ σύντομα από όταν έφτασε στη χώρας μας έτρεξαν οι εξελίξεις για να φτάσουμε στη χθεσινή συμφωνία. Με το θέμα του προπονητή λοιπόν να έχει φύγει πλέον από τη μέση για τον Παναθηναϊκό, η προσοχή και ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα πέφτουν στο αγωνιστικό κομμάτι και το ρόστερ. Κι αυτό είναι ακόμα ένα σημείο που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη η συνεισφορά του Μίσκο.

Θυμίζουμε ότι ο Ραζνάτοβιτς την τελευταία σεζόν συνεργάστηκε με τον Παναθηναϊκό σε αρκετές περιπτώσεις. Ήταν εκείνος που έφερε τον Ντέγιαν Ράντοβιτς ως ο ατζέντης του, αλλά και τον Ντουέιν Μπέικον λίγο καιρό αργότερα. Μετά λοιπόν και την υπόθεση Αταμάν, όπως είναι λογικό ο Σέρβος θα προτείνει και ορισμένες περιπτώσεις παικτών από το τεράστιο πελατολόγιό του που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν το «τριφύλλι» και τον Τούρκο τεχνικό.

Μερικοί από αυτούς λοιπόν που αγωνίζονται σε κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης, αλλά και κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι οι εξής:

Μπίλι Μπάρον (Αρμάνι Μιλάνο)
Μπομπουά (Αναντολού Εφές)
Άντε Ζίζιτς (Αναντολού Εφές)
Βλάντιμιρ Λούτσιτς (Μπάγερν Μονάχου)
Αμίνε Νουά (Βιλερμπάν)
Αντρέας Ομπστ (Μπάγερν Μονάχου)
Ιωάννης Παπαπέτρου (Παρτιζάν)
Μάρκο Γκούντουριτς (Φενέρμπαχτσε)
Σιλβείν Φρανσίσκο (Περιστέρι)
Αλέκσα Αβράμοβιτς (Παρτιζάν)
Ναζ Μήτρου-Λονγκ (Αρμάνι Μιλάνο)

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024