Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: Τι θα δούμε στα επεισόδια Πέμπτης και Παρασκευής

«Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»: Τι θα δούμε στα επεισόδια Πέμπτης και Παρασκευής

Οι τρεις συνονόματες ηρωίδες εξακολουθούν να μας διασκεδάζουν με την απρόβλεπτη καθημερινότητά τους!

Απόψε, Πέμπτη 20 Απριλίου και αύριο Παρασκευή 21 Απριλίου στις 22:40, η κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, έρχεται με νέες ξεκαρδιστικές ιστορίες.

Μία απεγνωσμένη υπάλληλος που προσπαθεί να καλοπιάσει τον διευθυντή της για να της δώσει αύξηση. Ένας πιτσιρίκος που αναρωτιέται πώς γεννιούνται τα παιδιά. Ένας σύζυγος με υψηλή χοληστερίνη και καμία διάθεση να κάνει κάτι για να τη μειώσει. Αυτά και πολλά ακόμη θα μας απασχολήσουν στα επόμενα επεισόδια.

Τι θα δούμε απόψε, Πέμπτη 20 Απριλίου

Μαίρη (Νίκη Λάμη): προσπαθώντας να καλοπιάσει το αφεντικό της για να πάρει αύξηση, φαίνεται ότι το αφεντικό της κάτι παρεξηγεί στην όλη συμπεριφορά της αισιόδοξης υπαλλήλου του.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): έχει να αντιμετωπίσει τα επίμονα ερωτήματα του γιου της. Πώς γεννιούνται τα παιδιά και άλλες τέτοιες ανησυχίες αρχίζουν να τον απασχολούν.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): προσπαθεί να πείσει τον Κώστα να πάει σε γυμναστήριο για να ρίξει την χοληστερίνη του, αλλά ένας αστάθμητος παράγοντας τής αλλάζει τη γνώμη.

Τι θα δούμε αύριο, Παρασκευή 21 Απριλίου

Μαίρη (Νίκη Λάμη): έχει γενέθλια και πέφτει σε κατάθλιψη. Είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη και δεν χαίρεται με το γεγονός ότι είναι μόνη και χωρίς παιδί.

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): δεν ξέρει πώς να χειριστεί τις απορίες του γιού της σχετικά με το πώς γεννιούνται τα παιδιά, γιατί τον μπερδεύουν και οι γιαγιάδες του. Άλλα του λέει η Ζορζέτα και άλλα η Βάσω.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): είναι καλεσμένη σε μία βάφτιση στην οποία σκοπεύει να πάει με τον Κώστα. Την ίδια όμως ημέρα, η πεθερά της είναι καλεσμένη σε έναν αρραβώνα, όπου σκοπεύει να πάει με τον γιο της. Ποια από τις δυο θα προτιμήσει ο Κώστας; Θα συνοδεύσει τη μητέρα του, ή τη γυναίκα του;

Πρωταγωνιστούν

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,

η Σύλβια Δελικούρα,

η Βάσω Γουλιελμάκη,

η Μαίρη Σταυρακέλλη

και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Γιάννης Αθητάκης, Μιχάλης Ρέππας κ.ά

«ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ»

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΠΟΨΕ, ΠΕΜΠΤΗ 20 ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:40

#ΜaryMaryMary

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024