Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπιμπίλας για Γεωργούλη: «Θα μπορούσε να μη φοβηθεί και να πει το όνομά του από την αρχή»

Μπιμπίλας για Γεωργούλη: «Θα μπορούσε να μη φοβηθεί και να πει το όνομά του από την αρχή»

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας επανέρχεται με νέες του δηλώσεις για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη. Τι αναφέρει για την Ελένη Χρονοπούλου και τι απαντά στα επικριτικά σχόλια που δέχεται.

Μετά τις έντονες αντιδράσεις αναφορικά με τα σχόλιά του για την πολύκροτη υπόθεση με τον Αλέξη Γεωργούλη, ο Σπύρος Μπιμπίλας επανέρχεται με νέες του δηλώσεις για την Ελένη Χρονοπούλου.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έγινε στόχος επικριτικών σχολίων τις τελευταίες ώρες με αφορμή τα σχόλιά του για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη, καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν πως επιχειρεί να τον «ξεπλύνει».

«Εγώ μιλάω για το σωματείο κι άρχισαν να το κανιβαλίζουν. Γιατί δεν τον διαγράφουμε κλπ. Ο κύριος Γεωργούλης έχει κατηγορηθεί στην Ευρωβουλή, δεν έχει έρθει κάποια καταγγελία στο σωματείο για να κινηθεί, σημείωσε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Εάν δούμε ότι υπάρξουν καταγγελίες, θα ανοίξουμε το καταστατικό και θα προχωρήσουμε αναλόγως, όπως είχε γίνει και σε άλλες περιπτώσεις. Δεν πρέπει να κανιβαλίζουμε το σωματείο, γιατί βγήκαν πολλοί δεξιοί κυρίως κι είπαν ότι αδρανεί», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Το ΣΕΗ, όπως ανέφερε, δεν μπορεί να προχωρήσει μέχρι στιγμής σε διαγραφή. «Αν απομονώσετε το πράγμα, νομίζετε ότι έγινε έτσι. Υπάρχει σωρεία αντιδράσεων και συγκρίνουν πράγματα ανόμοια. Δεν παίρνει έτσι το ΣΕΗ απόφαση από τη μια μέρα στην άλλη. Έχει ανοίξει το πειθαρχικό; Έχει ανοίξει το συμβούλιο;», υπογράμμισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Μια νομικός θα μπορούσε να μη φοβηθεί»

«Έγινε μια καταγγελία κάποια στιγμή και δεν ειπώθηκε το όνομά του. Το όνομά του ειπώθηκε 4 μήνες μετά. Η ίδια είναι νομικός και θα μπορούσε να πει το όνομά του. Τα κορίτσια αυτά που κατήγγειλαν τους ανθρώπους που κατήγγειλαν ήταν σε εργασιακό περιβάλλον, οπότε φοβόντουσαν. Νομίζω ότι μια νομικός θα μπορούσε να μη φοβηθεί», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Εξήγησε πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν παραποιούνται τα λεγόμενά του. «Αυτό είπα, τελείωσε. Πολίτης είμαι και μπορώ να έχω τη γνώμη μου. Το εξήγησα. Παιδιά, είπε το όνομα 4 μήνες μετά. Η ίδια το είπε. Έχω πει κάτι, όποιος θέλει να το εκλαμβάνει έτσι, ας το εκλάβει. Εγώ έκανα τη διαφορά με τα κορίτσια που ήταν σε εργασιακό περιβάλλον, αν θέλετε ας το καταλάβετε», υπογράμμισε.

«Απομόνωσαν μια ατάκα»

«Η ατάκα που απομονώθηκε με τον κύριο Πλασκοβίτη ήταν μία μόνο κι είχε πίσω της ολόκληρη συζήτηση. Αν θέλετε να την απομονώσετε όπως κάνουν κι οι άλλοι για να με χτυπήσουν, δεν με νοιάζει. Δεν θα συζητήσω κάτι περισσότερο. Τον ισχυρισμό που λένε ότι στηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ τον θεωρώ απαράδεκτο», συμπλήρωσε κλείνοντας.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024