Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι λεπτό το ζήτημα και λεπτότερη η θέση μου»

Δανάη Μπάρκα για Αλέξη Γεωργούλη: «Είναι λεπτό το ζήτημα και λεπτότερη η θέση μου»

Το σχόλιο από τη Δανάη Μπάρκα για τον Αλέξη Γεωργούλη μετά την προβολή της προγραμματισμένης συνέντευξης.

Ήταν μετά την προβολή της συνέντευξης του Αλέξη Γεωργούλη στις 6 Απριλίου, στον Άρη Καβατζίκη, που η Δανάη Μπάρκα τοποθετήθηκε για το θέμα που βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», η παρουσιάστρια θέλησε να προχωρήσει σε διευκρινίσεις ως προς το κλίμα στην προγραμματισμένη συνέντευξη.

«Να διευκρινίσουμε ότι και το κλίμα και η κατάσταση που έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη, είναι γιατί δεν υπήρχε ούτε φήμη. Ούτε καταγγελία. Επίσης, σε σχέση με το χιούμορ που μπορεί κάποιος να δει στο απόσπασμα να πούμε ότι όλοι σε αυτόν τον χώρο γνωριζόμαστε. Αλίμονο αν πιάσουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία απόφαση κανενός δικαστηρίου. Οπότε όλοι μπορούμε πιο “άνετα” να λέμε μία γνώμη και να παραθέτουμε τα γεγονότα που εμείς έχουμε καταγράψει», σημείωσε αρχικά η Δανάη Μπάρκα για τη συνέντευξη με τον Αλέξη Γεωργούλη.

«Υπάρχει μία καταγγελία, υπάρχουν φήμες για πολλά πράγματα. Η δική μας θέση όπως έχουμε ξαναπεί, και δεν το λέω μόνο για τη συγκεκριμένη υπόθεση, είναι πριν εκδικαστούν οι υποθέσεις και πριν βγουν οι αποφάσεις, αντί να προάγουμε τη βία και την κακοποίηση σε ανθρώπους που μπορεί να είναι ήδη κακοποιητές στον οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι να κατευνάζουμε τα πνεύματα και να περιμένουμε τη δικαιοσύνη να μιλήσει. Δεν μπορούμε να δικάσουμε ή να αθωώσουμε. Το ξαναλέω» συμπλήρωσε η Δανάη Μπάρκα.

«Είναι λεπτό το ζήτημα»

«Είναι λεπτό το ζήτημα. Και η δική μας θέση είναι ακόμα πιο λεπτή. Αλλά και η δική μου λεπτότερη από όλων» κατέληξε η παρουσιάστρια για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη και πέρασε σε διαφημιστικό διάλειμμα.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024