Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Κόλαφος για τις φήμες περί εγκυμοσύνης - «Κουράστηκα, φτάνει πια»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Κόλαφος για τις φήμες περί εγκυμοσύνης – «Κουράστηκα, φτάνει πια»

«Η εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για τις γυναίκες», τόνισε η πρώην παίκτρια του Survivor.

Με μία οργισμένη ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες που τη θέλουν να είναι έγκυος.

Η πρώην παίκτρια του Survivor ήταν «χείμαρρος». Φανερά ενοχλημένη με τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, τόνισε ότι η «εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για τις γυναίκες» και έκανε ειδική μνεία στις απώλειες που είχε τον τελευταίο καιρό.

Δείχνοντας στην κάμερα το δημοσίευμα με τίτλο: «Έγκυος η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Η ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις», είπε:

«Όσοι λοιπόν με ξέρετε και με ακολουθείτε όλα αυτά τα χρόνια, θα έχετε δει ότι δεν έχω βγει ποτέ να διαψεύσω, ούτε να επιβεβαιώσω δημοσίευμα που αφορά το πρόσωπό μου, αλλά… φτάνει, παραπάει.

Εγώ δηλαδή όλα αυτά τα χρόνια θα έπρεπε να έχω μία ντουζίνα παιδιά, όποτε πάρω κάποια κιλά γράφουν: “Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι έγκυος” μετά χάνω τα κιλά και δεν είμαι έγκυος. Η εγκυμοσύνη είναι ένα θέμα πολύ ευαίσθητο για όλες τις γυναίκες.

Όσον αφορά την απώλεια και τον θρήνο, μπείτε και διαβάστε τι έχω γράψει γιατί η απώλεια που ανέφερα στο δικό μου προφίλ αφορά το σκυλάκι που είχαμε εδώ στην οικογένεια και το χάσαμε. Μην παίζετε με τα συναισθήματα των ανθρώπων και την απώλειά τους. Σεβαστείτε τους. Με βλέπετε να μιλάω έντονα γιατί κουράστηκα με όλα αυτά. Φτάνει πια, φτάνει. Αν θέλετε να είστε σωστοί δημοσιογράφοι, καθίστε, διαβάστε και μετά γράψτε τις σωστές ειδήσεις».

Δείτε το βίντεο της

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024