Τραγική κατάληξη είχε η εκτέλεση χορογραφίας δύο ακροβατών, στην πόλη Σουτσόου, στην Κίνα, το περασμένο Σάββατο.
Η 37χρονη ακροβάτισσα βρέθηκε στο κενό καθώς ο παρτενέρ και σύζυγός της, με τον οποίο εκτελούσαν ένα απαιτητικό νούμερο, δεν κατάφερε να την πιάσει με τα πόδια του τη στιγμή ενός εναέριου ακροβατικού.
Βίντεο που δημοσίευεσε η Daily Μail δείχνει τη σοκαριστική στιγμή που η 37χρονη πέφτει από ύψος περίπου 10 μέτρων.
Αν και σοβαρά τραυματισμένη, μάρτυρες ανέφεραν ότι ανέπνεε ακόμη καθώς κείτονταν στο έδαφος. Η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.
«Ήμασταν πάντα πολύ ευτυχισμένοι μαζί» δήλωσε ο 37χρονος σύζυγος της Σαν Μούμου, εξηγώντας ότι δεν θέλει να προχωρήσει σε άλλες δηλώσεις αφού ακόμα πασχίζει να διαχειριστεί ψυχολογικά την κατάσταση.
Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαλευκανθεί γιατί το ζευγάρι συμμετείχε σε παράσταση χωρίς τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και χωρίς την απαιτούμενη άδεια, ενώ έχει ήδη επιβληθεί πρόστιμο στην εταιρεία διοργάνωσης του event.
To ζευγάρι των δύο ακροβατών ήταν αρκετά χρόνια μαζί και μάλιστα είχαν αποκτήσει στον γάμο τους και δύο παιδιά.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας