Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: O Ροντρίγκο «σφράγισε» την πρόκριση της «βασίλισσας» στα ημιτελικά

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2: O Ροντρίγκο «σφράγισε» την πρόκριση της «βασίλισσας» στα ημιτελικά

Χάρη σε δύο γκολ του Ροντρίγκο η Ρεάλ επικράτησε με 2-0 της Τσέλσι (και) στο «Stamford Bridge» παίρνοντας με άνεση την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League.

Μετά το 2-0 της Μαδρίτης η αποστολή της Τσέλσι ήταν στη σφαίρα του αδύνατου στη ρεβάνς με τη Ρεάλ η οποία είναι μπαρουτοκαπνισμένη σε τέτοιες καταστάσεις.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ πάλεψε για ένα ημίχρονο κόντρα στη «Βασίλισσα», είχε τις στιγμές της για να πετύχει το γκολ που θα την έβαζε στο κόλπο, τελικά όμως δίχτυα βρήκαν οι φιλοξενούμενοι και με νέα νίκη (0-2) πήραν πανηγυρικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Champions League όπου περιμένουν τον νικητή του Σίτι-Μπάγερν.

Η Τσέλσι μπήκε δυνατά στο ματς και ήταν αυτή που απείλησε πρώτη όταν στο 11’ ο Καντέ βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δεν βρήκε στόχο. Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό και η απάντηση της Ρεάλ ήρθε με τη συμπλήρωση 20 λεπτών όταν ο Ροντρίγκο σούταρε από δύσκολη θέση, με την μπάλα να βρίσκει και στο δοκάρι και να φεύγει έξω.

Στο 22’ ο Μιλιτάο δέχθηκε κίτρινη κάρτα και θα χάσει το επόμενο ματς, με τον Κέπα στη συνέχεια να έχει δύο καλές επεμβάσεις σε σουτ των Ροντρίγκο (28’) και Μόντριτς (32’). Η πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Τσέλσι ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν ο Κουρτουά νίκησε με απίθανη επέμβαση τον Κουκουρέγια σε κοντινό σουτ κρατώντας το μηδέν.

Όπως και στο πρώτο μέρος, έτσι και στο δεύτερο, ο Καντέ ξεκίνησε με μία καλή στιγμή για τους «μπλε», μόνο που αυτή τη φορά η απάντηση της Ρεάλ ήταν με γκολ. Ο Ροντρίγκο βγήκε στην αντεπίθεση, άλλαξε με τον Βινίσιους και εκτέλεσε για το 1-0 της «Βασίλισσας» που έβαλε τέλος ουσιαστικά σε κάθε ελπίδα των γηπεδούχων.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα η απογοήτευση ήταν φανερή στις τάξεις της Τσέλσι, με τη Ρεάλ να ελέγχει πλήρως το ματς και να πετυχαίνει ακόμη ένα γκολ. Στο 80′ συγκεκριμένα, ο Βαλβέρδε έκανε τρομερή ενέργεια κι έδωσε έτοιμο γκολ στον Ροντρίγκο που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 για την ομάδα του.

Τσέλσι: Κέπα, Τιάγκο Σίλβα, Τσαλομπά, Τζέιμς, Φοφανά, Κουκουρέγια(67’ Μούντρικ), Γκάλαχερ(67’ Φέλιξ), Φερνάντες(67’ Στέρλινγκ), Καντέ, Κόβατσιτς, Χάβερτς(77’ Μάουντ).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Αλάμπα(46’ Ρίντιγκερ), Μιλιτάο, Καρβαχάλ(82’ Νάτσο), Καμαβινγκά, Κρόος(76’ Θεμπάγιος), Μόντριτς, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Ροδρίγο(82’ Ασένσιο), Μπενζεμά(71’ Τσουαμενί).











Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024