Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Από το Samsung Galaxy S στο Galaxy S23: Η ιστορία μιας ναυαρχίδας

Από το Samsung Galaxy S στο Galaxy S23: Η ιστορία μιας ναυαρχίδας

Η παντοδύναμη εταιρεία κολοσσός ανατρέπει όλα όσα γνωρίζουμε και έχουμε συνηθίσει με το μοναδικό Samsung Galaxy S23.

Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς κατασκευαστικές εταιρείες smartphone σε ολόκληρο τον κόσμο και δικαιολογημένα. Η κορυφαία σειρά smartphone της Samsung, Galaxy S, διαθέτει την καλύτερη τεχνολογία, καινοτόμα σχέδια και εύχρηστη λειτουργικότητα, εκπληρώνοντας τις προσδοκίες κάθε χρήστη. Τα Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ και Galaxy S23 Ultra κυκλοφόρησαν ως ναυαρχίδα της Samsung για το 2023, αντικαθιστώντας τα μοντέλα S22 από το προηγούμενο έτος.

Μπορείτε να τα βρείτε, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε smartphones ενώ θα το παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα του, χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας, όπου κι αν βρίσκεστε στην χώρα.

Με το SHOPFLIX.GR οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να αγοράσετε ό,τι κι αν θέλετε με έως και 60 άτοκες δόσεις.

Και μην ξεχνάτε ότι γιορτάζουν 1 χρόνο Shopflix με μοναδικά και πλούσια δώρα.

Τι ακριβώς είναι το Samsung Galaxy S23;

Ψυχαγωγία και διασκέδαση στο μέγεθος της παλάμης σας. Compact, λειτουργικό και φιλικό προς κάθε χρήστη, αυτές είναι μόνο μερικές από τις φράσεις που έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως για να το περιγράψουν.

Το Samsung Galaxy S23 πρόκειται για το μικρότερο από τα τρία smartphone που κυκλοφόρησε και διαθέτει οθόνη AMOLED 6,1 ιντσών (1080×2340 pixel και αναλογία διαστάσεων 20,5:9), ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, 422 PPI, μπαταρία 3.900 mAh, Corning Gorilla Glass Victus 2 και φωτεινότητα pepe 7,nit 1.

Το Galaxy S23 ζυγίζει μόλις 168 γραμμάρια και έχει πάχος 7,6 χιλιοστά. Το smartphone έχει βαθμολογία IP68 και διαθέτει τον 3D Sonic Sensor Gen 2 (αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων) της Qualcomm.

Είναι εξοπλισμένο με το Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform και ρύθμιση τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος—κύρια 50MP, εξαιρετικά ευρεία 12MP, τηλεφακό 10MP (ζουμ 3x)—ενώ υπάρχει μια selfie 12MP στο μπροστινό μέρος.

Design υψηλής αισθητικής

Η εμφάνιση και των τριών μοντέλων της σειράς S23 είναι παρόμοια και έτσι δεν θα χρειαστεί σε καμία περίπτωση να «θυσιάσετε» εμφάνιση για να κερδίσετε κάτι παραπάνω σε χαρακτηριστικά. Κάθε ένα από τα μοντέλα διαθέτει τρεις premium κάμερες στο πίσω μέρος.

Η νέα γλώσσα σχεδιασμού φαίνεται απολύτως εξαιρετική. Ο σχεδιασμός είναι πιο καθαρός. Ακόμη και το λογότυπο της Samsung, στο κάτω μέρος, είναι μόλις ορατό. Το μοντέλο είναι επίσης λιγότερο επιρρεπές σε γρατσουνιές και μουτζούρες.

Αν θέλετε την τέλεια ισορροπία της εμπειρίας premium/flagship, με ένα  τηλέφωνο που θα χωράει στο χέρι σας, τότε το Samsung Galaxy S23 είναι για εσάς.

Τα πάντα στο χέρι σας

Εάν αναζητάτε ένα δυνατό αλλά συγκριτικά μικρό smartphone, τότε δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το  Samsung Galaxy S23. Έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, γρήγορη και ρευστή απόδοση και ένα καλό σύνολο καμερών. Κι όλα αυτά σε ένα μέγεθος συσκευής που μπορεί να χωρέσει στην τσέπη σας.

Η Samsung προσφέρει πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας και τέσσερα χρόνια σημαντικές αναβαθμίσεις λειτουργικού συστήματος Android. Το Galaxy S23 διαθέτει μια σειρά προηγμένων λειτουργιών και μοναδικών χαρακτηριστικών που το βάζει στην κορυφή της λίστας με τα πιο δυνατά  smartphone της αγοράς.

Με νέο αξιοσημείωτο επεξεργαστή

Και τα τρία smartphone της σειράς Galaxy S23 διαθέτουν την Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 Mobile Platform.

Είναι μια προσαρμοσμένη και υπερχρονισμένη έκδοση του τυπικού Snapdragon 8 Gen 2, που κάνει τις εφαρμογές και τα παιχνίδια να κυλούν ομαλά, ακόμα και στις υψηλότερες ρυθμίσεις τους, χωρίς να υπάρχει καθυστέρηση κατά την εκτέλεση πολλαπλών εργασιών.

Η μάχη της κάμερας

Οι τρεις κύριες κάμερες είναι μια κύρια κάμερα 50MP f1.8 (με OIS) και 85 μοιρών FoV, μια 12MP f2.2 ultrawide με 120 μοιρών FoV και a10MP f2.4 τηλεφακό (3x) (με OIS) και 36 μοιρών FoV.

Δεδομένου ότι το υλικό είναι σχεδόν το ίδιο, όλα καταλήγουν στην επεξεργασία εικόνας. Είναι ασφαλές να πούμε ότι χάρη στον Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 για Galaxy, οι κάμερες έχουν βελτιωθεί, ειδικά όσον αφορά τις φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό.

Η Samsung έχει κάνει καλή δουλειά με τη λειτουργία πορτρέτου καθώς ο διαχωρισμός εικόνων παραμένει μία από τις πιο δυνατές της λειτουργίες. Συνολικά, τα συστήματα κάμερας είναι αρκετά καλά, ειδικά σε χαμηλό φωτισμό.

Πολύ βελτιωμένη η διάρκεια μπαταρίας

Το αδύναμο σημείο του Galaxy S22 ήταν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του. Ευτυχώς, η Samsung έχει φτάσει στη ρίζα του προβλήματος και το βελτίωσε πολύ.

Υπάρχει μια ελαφρώς μεγαλύτερη μπαταρία, 3.900 mAh στο Galaxy S23 σε σύγκριση με την μπαταρία 3.700 mAh του Galaxy S22. Με διάρκεια μπαταρίας παραπάνω από μία ημέρα.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024