Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κορυφαίες προσφορές σε Lego και Playmobil για βαφτιστήρια γεμάτα χαρά

Κορυφαίες προσφορές σε Lego και Playmobil για βαφτιστήρια γεμάτα χαρά

Εχουν συντροφεύσει γενιές παιδιών, καλλιεργώντας την φαντασία και την δημιουργικότητά τους.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και – ειδικά για όσους είναι νονοί – οι μέρες λιγοστεύουν επικίνδυνα προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους και να χαρίσουν στα παιδιά – εγγόνια – βαφτιστήρια ένα πολύ μεγάλο χαμόγελο.

Για όσους είναι νονοί, τα πράγματα είναι απλά: Πρώτα απ’ όλα χρειάζεστε την λαμπάδα που θα πάρετε στο βαφτιστήρι σας.

Βέβαια, Πάσχα δεν είναι μόνο οι λαμπάδες. Είναι και τα δώρα για τα παιδιά. Κάθε χρόνο άπαντες αναζητούμε αυτά τα δώρα που θα κάνουν ευτυχισμένα τα πιο σημαντικά πλάσματα της ζωής μας, τα παιδιά μας.

Μια πολύ καλή επιλογή, είναι τα συναρπαστικά τουβλάκια της Lego όσο και οι μοναδικές φιγούρες της Playmobil  που έχουν συντροφεύσει γενιές παιδιών, καλλιεργώντας την φαντασία και την δημιουργικότητά τους.

Με αυτά μεγάλωσαν οι γονείς μας, με αυτά μεγαλώσαμε εμείς και με αυτά θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας. Δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν τόσα χρόνια.

Και στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε σε προσφορά και σε απίθανες τιμές τις καλύτερες σειρές σε Lego και Playmobil. Και μην ξεχνάτε ότι με το SHOPFLIX οι αγορές σας είναι πιο εύκολες από ποτέ, αφού μπορείτε να πληρώστε σε έως 60 άτοκες δόσεις. Η πλατφόρμα θα φροντίσει αυτό να φτάσει στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Το SHOPFLIX.gr γιορτάζει έναν χρόνο με μεγάλους διαγωνισμούς! Για να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι, γραφτείτε στο newsletter και μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση για την μεγάλη δωροεπιταγή αξίας 350€!

Τα Lego καλλιεργούν πολλές δεξιότητες

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα Lego πρόκειται για πολύχρωμα παιχνίδια που τραβούν τα παιδικά βλέμματα σαν μαγνήτης! Όσο τα παιδιά παίζουν, ταυτόχρονα καλλιεργούν πολλές δεξιότητες όπως η επίλυση προβλημάτων, η κατανόηση του χώρου, των διαστάσεων αλλά και των ημισύνθετων εργασιών.

Η χρήση τρισδιάστατων αντικειμένων δίνει επίσης το ερέθισμα στα παιδιά να προγραμματίζουν τις κινήσεις τους πριν να τις κάνουν με γνώμονα το αποτέλεσμα αλλά και να κάνουν τις απαραίτητες αλλαγές, ώστε τα κομμάτια να ταιριάζουν μεταξύ τους όπως προβλέπεται.

Κάθε παιχνίδι Lego επιτρέπει με μοναδικό κάθε φορά τρόπο στα παιδιά να εκφράζονται και να δημιουργούν αυθόρμητα στο παιχνίδι τους, ευνοώντας την συνεργασία (ναι, ακόμα και ανάμεσα σε αδέλφια).

Τα παιχνίδια Playmobil δημιουργούν νέους κόσμους

Τα παιχνίδια της Playmobil έχουν σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά ευέλικτα, ώστε τα παιδιά να μπορούν να κατασκευάζουν και να συνδυάζουν τα μέρη από διαφορετικά θέματα, επιτρέποντάς τους να παίζουν ξανά και ξανά με νέες ιστορίες, δημιουργώντας νέους κόσμους.

Η αφηγηματική τους φύση ενθαρρύνει τα παιδιά να αφήσουν την φαντασία τους ελεύθερη και να τα ταξιδέψει σε νέους κόσμους δράσης και περιπέτειας ενώ τα σετ τους είναι εμπνευσμένα από αληθινά θέματα, όπως σπίτια, πάρκα, αγροκτήματα, σκηνές πόλης, οικογενειακή διασκέδαση.

Κάθε σετ της Playmobil, συνοδεύεται από άφθονα αξεσουάρ που ταιριάζουν με το θέμα και προσδίδουν ρεαλιστικές λεπτομέρειες που ενθαρρύνουν τα παιχνίδια ρόλων.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024