Προσάραξε σκάφος με 11 επιβάτες στην Κέα
Οι λιμενικές αρχές απαγόρευσαν τον απόπλου
Ενημερώθηκαν, οι Λιμενικές Αρχές Κέας και Λαυρίου, μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας (17/4), από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ, για προσάραξη του Ι/Φ σκάφους ”SEACRET” Ν.Π. 12727, με έντεκα (11) αλλοδαπούς επιβαίνοντες, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ» ν. Κέας.
Στην περιοχή έσπευσε το Τ/Χ σκάφος «ΜΙΝΙΜΙΚΑΚΙ» Τ.Λ. 850 στο οποίο επέβαινε στέλεχος της Λιμενικής Αρχής Κέας ενώ το ανωτέρω ιστιοφόρο αποκολλήθηκε με ίδια μέσα. Στην περιοχή έσπευσε και το Τ/Χ σκάφος «ΣΕ ΣΟΣ Ι» Τ.Λ. 325, το οποίο συνόδευσε με ασφάλεια το Ι/Φ σκάφος στον λιμένα Κέας.
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου απαγορεύτηκε ο απόπλους του ”SEACRET”, μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Ο Τραμπ απειλεί να διατάξει στρατιωτική επιχείρηση στην Κολομβία – Ο Πέτρο καταγγέλλει την απαγωγή Μαδούρο
- Βενεζουέλα: Οι τιμές του πετρελαίου υποχωρούν κατά σχεδόν 1% – Σε φάση αποτίμησης οι αγορές
- Ρωσία: Ουκρανική επίθεση με drones σε βιομηχανική ζώνη στην πόλη Γέλετς
- Βενεζουέλα: «Σημαντικό βήμα» αλλά «όχι επαρκές» η αιχμαλώτιση Μαδούρο από τις ΗΠΑ, για τον δεξιό Ουρούτια
- Λίβανος: 2 νεκροί σε πλήγμα του ισραηλινού στρατού εναντίον οχήματος
- Βενεζουέλα: Ο γιος του Μαδούρο καλεί τους υποστηρικτές του να βγουν στον δρόμο