Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλέξης Γεωργούλης: Πήγε χτυπημένη στο φαρμακείο - Αρχές του 2020 κατήγγειλε ότι την ξυλοκόπησε

Αλέξης Γεωργούλης: Πήγε χτυπημένη στο φαρμακείο – Αρχές του 2020 κατήγγειλε ότι την ξυλοκόπησε

Ιατρικά έγγραφα και πληροφορίες για την κακοποίηση που υπέστη η δικηγόρος που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη βγαίνουν στο φως. Το γεγονός που εξόργισε τη δικηγόρο και προχώρησε στην καταγγελία.

Σοβαρά επιβαρυντικά στοιχεία βγαίνουν σιγά σιγά στο φως για την υπόθεση Γεωργούλη που έσκασε σαν βόμβα με την καταγγελία εναντίον του για σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση από την δικηγόρο.

Η κατακριτέα πράξη από τον Γεωργούλη φέρεται να έγινε το 2020 με το θύμα να απευθύνεται για την περιποίηση των τραυμάτων σε φαρμακείο, όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αστυνομικός συντάκτης στο Βήμα και στα ΝΕΑ.

Η φαρμακοποιός ήταν εκείνη που την προέτρεψε να απευθυνθεί σε ιατροδικαστή, πράγμα που το θύμα έπραξε με τις πληροφορίες να θέλουν την ύπαρξη ιατροδικαστικής έκθεσης που μιλά μεταξύ άλλων για κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν…

Το καθοριστικό γεγονός που διέλυσε κάθε ενδοιασμό και δεύτερη σκέψη για καταγγελία της καταδικαστέας συμπεριφοράς του Αλέξη Γεωργούλη από την δικηγόρο, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ήταν όταν το φθινόπωρο του 2020 τον είδε να συμμετέχει σε καμπάνια κατά της βίας των γυναικών και της ενδοοικογενειακής βίας.

Θεωρώντας προφανώς την πράξη αυτή μνημείο κυνισμού και υποκρισίας προχώρησε στην καταγγελία εναντίον του, η οποία ερευνάται από τις βελγικές αρχές εδώ και τρία χρόνια και μόλις χθες έγινε ευρέως γνωστή με την παραγγελία της βελγικής εισαγγελίας για άρση της ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη.

Η ανάρτηση που εξόργισε τη δικηγόρο

Φήμες προς διερεύνηση

Με τα κόμματα -το καθένα για τους δικούς του λόγους- να έχουν εξαπολύσει τα «λαγωνικά» και τους ντετέκτιβ στις Βρυξέλλες για να συγκεντρώσουν στοιχεία και να διαλευκάνουν τη σοβαρή αυτή υπόθεση, συνεχώς προστίθενται στοιχεία.

Επικαλούμενος πληροφορίες από κομματικά επιτελεία ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε και για τη δεύτερη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να υπάρχει κατά του Αλέξη Γεωργούλη.

Ειδικότερα, η δεύτερη καταγγελία, που όμως δεν επιβεβαιώνεται, αφορά στους πρώτους μήνες του Αλέξη Γεωργούλη στις Βρυξέλλες, το 2019, όταν νεαρή από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έκανε την πρακτική της στο γραφείο του, φέρεται να εξέφρασε παράπονα σε συναδέλφους της για απρεπή συμπεριφορά του ευρωβουλευτή απέναντί της.

Οι συγκεκριμένες κατηγορίες δεν έχουν λάβει νομική μορφή και δεν επιβεβαιώνονται με νομικά έγγραφα.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024