Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιοβάννα: «Δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή να την κλείσω σε οίκο ευγηρίας»

Γιοβάννα: «Δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή να την κλείσω σε οίκο ευγηρίας»

Μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε ανοιχτά για την ταραχώδη σχέση της με τη μητέρα της.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν στο «Στούντιο 4» τη Γιοβάννα.

Η ιδιόρρυθμη σχέση με τη μητέρα της

Η ίδια δήλωσε αρχικά: «Η μητέρα μου ήθελε να ζήσει μέσα από μένα. Δεν νομίζω ότι χαιρόταν με τη χαρά μου, χαιρόταν με τη χαρά που έπαιρνε επειδή εγώ έκανα κάτι. Τα είχα καταλάβει όλα, αλλά δεν τολμούσα, ήμουν πολύ δειλή«.

Και τόνισε στο σημείο αυτό: «Έχω μόνο ένα παράπονο, μία πίκρα, γιατί ο μόνος άνθρωπος που τάχθηκε από τη φύση, από τον Θεό να έρθει κοντά με το πλάσμα που έφερε στον κόσμο είναι η μάνα. Τους δένει μια αόρατη κλωστή, η οποία δεν αλλάζει με τίποτα. Αυτή η κλωστή δεν υπήρχε. Υπάρχουν γυναίκες που απλώς γεννάνε, αλλά δεν είναι μάνες«.

Η μητέρα της της ζήτησε συγγνώμη αλλά κάποια πράγματα δύσκολα μπορεί να τα ξεχάσει. Πιο συγκεκριμένα, η Γιοβάννα είπε στο «Στούντιο 4»: «Δύο χρόνια πριν πεθάνει, 93 ετών, με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας, με λυγμούς και μου είπε: «Με συγχωρείς παιδάκι μου για όσα σου έχω κάνει.

Ούτε τότε άνοιξα το στόμα μου για να της πω κάτι, σιώπησα. Όπως σιωπούσα σε κάθε τι που μου έλεγε. Μου είχε πει «Δεν έμοιασες σε μένα που είμαι όμορφη, έμοιασες στον πατέρα σου που ήταν άσχημος», ήμουν 12 χρονών. Μπορώ να πω ότι εγώ προσωπικά το σέρνω ακόμα μαζί μου, μου στέρησε την αυτοπεποίθησή μου. Πήγαινα να φάω με φίλους και τα χέρια μου έτρεμαν επειδή ήμουν άσχημη. Δεν με χάιδεψε η μάνα μου, δεν με αγκάλιασε ποτέ, δεν έσκυψα στον κόρφο της να της πω ένα παράπονό μου, μη με ρωτήσετε πότε σταμάτησα να τη φιλάω. Έκανα τα πάντα και στάθηκα κοντά της την ώρα που έφευγε, τη φρόντισα έτσι όπως δεν έχει φροντίσει παιδί μια αγαπημένη μάνα. Δεν σκέφτηκα ούτε μία στιγμή να την κλείσω σε οίκο ευγηρίας, δεν το διανοούμαι για κανέναν άνθρωπο«.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024