Κριάρι χτύπησε γυναίκα στα Τρίκαλα – Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο
Αποφασίστηκε η μεταφορά της γυναίκας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Στο νοσοκομείο βρέθηκε μία γυναίκα μετά από επίθεση που δέχθηκε από κριάρι στα Τρίκαλα με αποτέλεσμα να φέρει σοβαρά τραύματα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ το περίεργο περιστατικό, συνέβη σε χωριό των Τρικάλων, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου.
Η 75χρονη πήγε να ταΐσει τα ζώα της, όπως κάνει καθημερινά, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ένα κριάρι της επιτέθηκε και τη χτύπησε στην κοιλιακή χώρα.
Μεταφέρθηκε στη Λάρισα
Η γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο των Τρικάλων, όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι φέρει εσωτερικό αιμάτωμα στην κοιλιά και αποφασίστηκε η μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.
Σύμφωνα με το trikalanews.gr, η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη.
- Ο Τραμπ εξαπολύει νέα φραστική επίθεση στη Μελόνι
- Μουντιάλ 2026: Οι ενδεκάδες για Μεξικό και Αγγλία – Στον πάγκο ο Πινέδα
- Επίσημο: Ο Νεϊμάρ αποχωρεί από την εθνική Βραζιλίας (vid)
- Ουκρανία: Νέα μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με drones και πυραύλους στο Κίεβο και σε άλλες περιοχές της χώρας
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- Η Porsche ενδέχεται να περικόψει 4.000 θέσεις εργασίας, πέρα από αυτές που είχαν ήδη ανακοινωθεί
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Γαλλία: Διάρρηξη στο μουσείο Λαλίκ – Εκλεψαν κοσμήματα «μερικών εκατομμυρίων» ευρώ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




















![Τα κρίσιμα πρώτα λεπτά της πυρκαγιάς στη Φιλοθέη: Πώς οι φλόγες κύκλωσαν τη βιομηχανική ζώνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/photo_4-7-26_22_55_541783200144-2-315x220.jpg)













































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442