Τα ακριβή αίτια του τραγικού τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής επί της ε.ο. Τρικάλων-Λάρισας, στο ύψος του Πετρόπορου διερευνά η Τροχαία Τρικάλων.
Το τροχαίο σημειώθηκε στο ρεύμα προς Λάρισα, ενώ το Ι.Χ. όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του trikalavoice.gr διαλύθηκε εντελώς.
Από αυτό ανασύρθηκαν νεκροί ο Β.Μ. 38 ετών, από την Οιχαλία, Λοχίας ο οποίος υπηρετούσε στη ΣΜΥ και η Χ.Π. 30 ετών, με καταγωγή από το Διδυμότειχο.
Διατάχθηκε νεκροψία-νεκροτομή, ενώ παραγγέλθηκε πραγματογνωμοσύνη. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και κρατείται προσωρινά.
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων