Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελεύθεροι ο ποδοσφαιριστής και ο επιχειρηματίας μετά τη σύλληψη για κατοχή κοκαΐνης

Ελεύθεροι ο ποδοσφαιριστής και ο επιχειρηματίας μετά τη σύλληψη για κατοχή κοκαΐνης

Και στους δύο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο επιχειρηματίας και ο ποδοσφαιριστής που είχαν συλληφθεί για κατοχή κοκαΐνης στα Τρίκαλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalanews.gr νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης πέρασαν την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου προκειμένου να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή.

Μετά την  απολογία τους αποφασίστηκε να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα στον επιχειρηματία επιβλήθηκε 5.000 ευρώ χρηματική εγγύηση, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση στο Αστυνομικό Τμήμα.

Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή οι περιοριστικοί όροι αφορούν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο αθλητής αγωνίζεται σήμερα σε ομάδα της Γ΄Εθνικής, ενώ παλιότερα είχε αγωνιστεί στη Superleague, αλλά και στο εξωτερικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας πήρε το θέμα «πάνω» του, λέγοντας πως ο φίλος του δεν γνώριζε κάτι για τα ναρκωτικά.

Υπενθυμίζεται πως οι δύο άντρες, συνελήφθησαν το περασμένο Σάββατο. Η Αστυνομία, έχοντας κάποιες πληροφορίες στη διάθεσή της, είχε θέσει υπό παρακολούθηση τους δύο άντρες, τους σταμάτησαν σε μπλόκο και μετά από έρευνα, βρέθηκαν 90 γραμμάρια κοκαΐνης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024