Η Άντζελα Γκερέκου πέρασε και το φετινό Πάσχα στο νησί της, την Κέρκυρα. Όπως όλα τα χρόνια δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο.
Μετά την απώλεια του σπουδαίου τραγουδιστή, η Άντζελα Γκερέκου βρίσκεται συχνά στο νησί προκειμένου να συναντήσει συγγενείς, αλλά και να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με την κόρη της.
Οι οικογενειακές πασχαλινές στιγμές
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, αμέσως μετά την Ανάσταση, δίπλα στην οικογένειά της.
Μαζί με την μητέρα της, τον αδελφό της και τους συγγενείς της, η πρωταγωνίστρια της σειράς, «Γη της Ελιάς», αποκάλυψε πώς πέρασε το φετινό Πάσχα με τους δικούς της ανθρώπους.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας