Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor All Star: Παίκτες απείλησαν ότι θα φύγουν από το παιχνίδι λόγω κινητού

Survivor All Star: Παίκτες απείλησαν ότι θα φύγουν από το παιχνίδι λόγω κινητού

Ήδη πέντε άτομα έχουν αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο!

Άνω κάτω έχει γίνει το φετινό Survivor. Οι παίκτες παραβιάζουν τους κανόνες και έρχονται αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών τους.

Έτσι, η μία αποβολή διαδέχεται την άλλη. Ήδη πέντε έχουν αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο και δεν αποκλείεται στα επόμενα επεισόδια να επιστρέψουν στην Ελλάδα κι άλλοι.

Τα βίντεο, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, έχουν κάνει έξαλλο τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός πήρε σκληρές αποφάσεις και όπως έκανε και με τις περιπτώσεις των Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κατερίνα Δαλάκα, Ηλία Γκότση και Γιωρικά Πιλίδη, έτσι και με την Αφροδίτη Σκαφίδα ανακοίνωσε ότι αποβάλλεται από το παιχνίδι.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Ταλάντσεφ, σχολίασε τα όσα γίνονται φέτος στο νησί και μίλησε για παίκτες που προστατεύονται από την παραγωγή.

Μάλιστα, δεν κρύφτηκε και τόνισε πως υπάρχει ολόκληρο σχέδιο για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς όχι μόνο την έβαλαν στην ίδια ομάδα με τον αγαπημένο της Σάκη Κατσούλη, αλλά επίτηδες είχαν μαζί και τη Χρυσούλα για να μην έχει δυνατό αντίπαλο.

Οι κατηγορίες αυτές δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγονται φέτος. Κι άλλοι παίκτες, νυν και πρώην, έχουν μιλήσει για την «προστασία» που έχει η Μαριαλένα και για την απόδοσή της που δεν την κατατάσσει πολύ ψηλά στην σχετική κατάταξη.

Η «βόμβα» όμως έσκασε από τη Μαρία Αντωνά, η οποία αποκάλυψε πως οι υπόλοιποι παίκτες που βρέθηκαν στο Survivor All Star φέτος, άσκησαν βέτο να μην βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο ο «Τάλα» και ο σύντροφός της, Άρης Σοϊλέδης, επειδή πέρυσι είχαν χρησιμοποιήσει κινητό.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024