Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο Survivor ο Στέλιος Ρόκκος

Στο Survivor ο Στέλιος Ρόκκος

Τεράστια έκπληξη

Αναμένεται σύντομα να δούμε το πάρτι της ένωσης στο Survivor All Star με τον Γιώργο Λιανό και την παραγωγή του ΣΚΑΙ να έχουνε ήδη ανακοινώσει στους παίκτες πως αυτή θα γίνει λίγο μετά το Πάσχα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων θα φέρει ξέφρενο γλέντι και μία ανάσα ανανέωσης στους παίκτες.

Ο Έλληνας τραγουδιστής που θα τραγουδήσει στο πάρτι και θα διασκεδάσει τους παίκτες, θα είναι ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πέταξε μάλιστα για Άγιο Δομίνικο.

Στην Ελλάδα η Αφροδίτη Σκαφίδα

Η πέμπτη κατά σειρά διαγωνιζόμενη του φετινού ριάλιτι επιβίωσης, η Αφροδίτη Σκαφίδα, η οποία αποβάλλεται από το παιχνίδι, έφτασε σήμερα το μεσημέρι (13/4) στην Ελλάδα.

H πτήση της προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος στις 15:15 το μεσημέρι και η ίδια εμφανίστηκε λίγη ώρα αργότερα στην έξοδο αφίξεων, φανερά μαυρισμένη αλλά και αλλαγμένη από τότε που έφυγε για Άγιο Δομίνικο.

Nα θυμίσουμε ότι η γνωστή αθλήτρια και πρώην Survivor αποβλήθηκε από το παιχνίδι προ ημερών, όταν διαπιστώθηκε από την παραγωγή ότι είχε προμηθευτεί φαγητό από ντόπιο, παραβαίνοντας τους όρους και τους κανόνες του ριάλιτι.

Μάλιστα, την ανακοίνωση έκανε, με βαριά καρδιά ο Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος τόνισε ότι η Αφροδίτη είναι προσωπική του φίλη, όμως δεν μπορεί να αδικεί τους υπόλοιπους παίκτες όταν έχει επιβεβαιωμένα παραβεί κανόνα του Survivor.

Η Αφροδίτη έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος στην ώρα της και ήταν ντυμένη με αθλητικά. Χαμογέλασε στους δημοσιογράφους και τους κάμερα μαν που την περίμενα, όμως δεν είπε ούτε κουβέντα για την αποβολή της ή ό,τι άλλο άκουσε να τη ρωτάνε οι εκπρόσωποι των media.

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024