Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος «τελειώνει» τις φήμες: «Ο κύκλος έκλεισε»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος «τελειώνει» τις φήμες: «Ο κύκλος έκλεισε»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έβαλε τέλος στις φήμες για επιστροφή του ως παίκτης στο Survivor.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το Survivor για αυτό και το όνομά του συνδέεται αναπόφευκτα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο με το ριάλιτι επιβίωσης.

Σε συνέντευξή του, ωστόσο, στο περιοδικό «Τηλέραμα» και την Αθηνά Ζαχαράκη, ο Γιώργος Αγγελόπουλος βάζει οριστικά τέλος στις φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στον αγωνιστικό στίβο του Survivor.

Σε κάθε ευκαιρία ακούγεται το όνομά σας στην υπόθεση Survivor. Ο ίδιος ασχολείστε ή αποτελεί για σας οριστικά παρελθόν;

«Ασχολήθηκα ως παίκτης το 2017. Έπειτα, το 2019, κάναμε μια συζήτηση όπου μου προτάθηκε να συμμετάσχω ως παρουσιαστής. Αλλά δεν ήταν κάτι που προχώρησε, γιατί τότε δεν ήταν εφικτό. Έκτοτε κάθε χρόνο μού προτείνεται να συμμετάσχω ως παίκτης. Αλλά εμένα το 2017 αποτέλεσε τη μόνη και την τελευταία συμμετοχή μου», υπογραμμίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Οι προτάσεις ήταν πολύ τιμητικές»

«Δεν υπάρχει κάτι που θα με έκανε να ξαναπώ ναι. Και εδώ να διευκρινίσω πως το όχι μου δεν έχει να κάνει με κάποια διαφωνία στο οικονομικό, όπως κατά καιρούς λέγεται. Ίσα ίσα, οι προτάσεις της παραγωγής ήταν πολύ τιμητικές», συμπλήρωσε ο Ντάνος.

«Παρ’ όλα αυτά, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να συμμετάσχω ξανά στο παιχνίδι. Άλλωστε κάθε χρονιά που περνάει γίνεται όλο και πιο ριάλιτι και εγώ δεν βρίσκω πουθενά τον εαυτό μου σε αυτό. Για μένα λοιπόν ο κύκλος έκλεισε οριστικά το 2017» κατέληξε, βάζοντας ουσιαστικά οριστικό τέλος στις φήμες για επιστροφή του στο Survivor.

Τον κέρδισε η υποκριτική

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έχει επιλέξει να πορευτεί διαφορετικά, ακολουθώντας τα τελευταία χρόνια τα μονοπάτια της υποκριτικής. Ήταν πριν από λίγες ημέρες που τον είδαμε να κάνει την εμφάνισή του στη «Γη της Ελιάς» που προβάλλεται στο MEGA.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υποδύεται τον Ορέστη Αντωνιάδη, ένα γυμναστή από το Περιστέρι, ο οποίος φτάνει στη Μάνη για διακοπές. Ωστόσο, η μοίρα για εκείνον έχει άλλα σχέδια, καθώς στη συνέχεια θα αποφασίσει να παρατείνει τη διαμονή του. Η παρουσία του όμως να ταράζει τα νερά της τοπικής κοινωνίας.

Η είσοδός του στην επιτυχημένη σειρά έτυχε θερμής υποδοχής από το τηλεοπτικό κοινό και όλοι περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί ο ρόλος του Ορέστη Αντωνιάδη τον οποίο υποδύεται.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024