Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επτασφράγιστο μυστικό οι λεπτομέρειες του ταξιδιού της ΑΕΚ για το Game 3 με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ

Επτασφράγιστο μυστικό οι λεπτομέρειες του ταξιδιού της ΑΕΚ για το Game 3 με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ

Μετά τα όσα συνέβησαν στο δεύτερο παιχνίδια της σειράς στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, η ΑΕΚ δυσκολεύτηκε ακόμα και βρει ξενοδοχείο.

Πολλά ήταν τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ΑΕΚ στο πλαίσιο του σχεδιασμού του ταξιδιού της στο Ισραήλ για τον τρίτο αγώνα με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για τα προημιτελικά του Basketball Champions League μετά τα επεισόδια που συνέβησαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων στον δεύτερο αγώνα της σειράς και τα οποία προκάλεσαν την οργή των Ισραηλινών.

Η ΑΕΚ μετά τα έκτροπα στο δεύτερο παιχνίδι δεν μπορούσε να βρει ταξιδιωτικό πρακτορείο που να αναλάβει την παραμονή της στην Ιερουσαλήμ αλλά και ξενοδοχείο για να καταλύσει η αποστολή.

Έτσι ζητήθηκε η συνδρομή του υπουργείου Εξωτερικών με τη βοήθεια του οποίου ρυθμίστηκαν οι λεπτομέρειες του ταξιδιού και βρέθηκε λύση για το ταξίδια της Ένωσης στα Ιεροσόλυμα.

Μυστικές οι λεπτομέρειες του ταξιδιού της «Ένωσης»

Ωστόσο κατόπιν συνεννόησης με τη FIBA  και υπό το φόβο στοχοποίησης της αποστολής καθώς το κλίμα για την ομάδα στο Ισραήλ είναι ιδιαίτερα βαρύ αποφασίστηκε το σχέδιο του ταξιδιού της ΑΕΚ για λόγους ασφαλείας να παραμείνει επτασφράγιστο μυστικό και να μην γίνει γνωστή καμία λεπτομέρεια.

Μετά από αυτές τις αποφάσεις δεν θα γίνουν γνωστά στο ευρύ κοινό η ώρα αναχώρησης και άφιξης της αποστολής στο Ισραήλ, το ξενοδοχείο διαμονής, καθώς και η ώρα αποχώρησης από την Ιερουσαλήμ.

Μάλιστα τα μέτρα ασφαλείας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένα και από τις Αρχές του Ισραήλ.

Για την πρόκριση στο F4 η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ με τη νίκη με 94-78 κατάφερε να πάει και πάλι τη σειρά στην Ιερουσαλήμ και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει στην «Pais Arena» τη νίκη-πρόκριση στο Final 4 του Basketball Champions League.

Πάντως το κλίμα στην έδρα της Χάποελ που πρόκειται για μία από τις πιο «καυτές» έδρες στην Ευρώπη αναμένεται πιο εχθρικό από ό,τι συνήθως με την οργή των Ισραηλινών να ξεχειλίζει και τον πρόεδρο της ομάδας από την Ιερουσαλήμ να κάνει λόγο για κλίμα «τρομοκρατίας» στα Λιόσια και να κάνει λόγο για ενέργειες της ομάδας ώστε να πάρει η ομάδα από το Ισραήλ το game 2 της σειράς στα χαρτιά.

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ με ανακοίνωσή της είχε εκφράσει  τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της για τις εικόνες ντροπής στο κλειστό των Άνω Λιοσίων κάνοντας λόγο για «θηριωδία των χούλιγκανς» και ζητώντας συγγνώμη τόσο από τους υγιείς οπαδούς της ομάδας όσο και από εκείνους της Χάποελ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ ΒC εκφράζει τη θλίψη της και τον αποτροπιασμό της για τις εικόνες ντροπής, που δεν μας άφησαν να χαρούμε την θριαμβευτική νίκη μας επί της Χάποελ.

H θηριωδία των χούλιγκανς, οι οποίοι προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στο ΣΠΙΤΙ μας, ξεπέρασε αυτή τη φορά και την πιο αρρωστημένη φαντασία!
Οι χούλιγκανς αυτοί δεν προέρχονται από την οικογένεια του οπαδικού κινήματος της ΑΕΚ.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι εκείνοι, που βρέθηκαν στο γήπεδο της Χάποελ και δεν προκάλεσαν το παραμικρό και έδειξαν υποδειγματική συμπεριφορά σε όλη την αναμέτρηση, όπως συνέβη και σε άλλα ευρωπαϊκά γήπεδα. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι εκείνοι, που αποδοκίμασαν χθες τους λίγους, που παρεισέφρησαν στο Γήπεδό μας για να προκαλέσουν κακό στην ομάδα μας.

Η Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως (Α.Ε.Κ.), επί σειρά ετών αποδεικνύει, ότι δεν διακατέχεται από κανένα αίσθημα αντισημιτισμού, και σέβεται την ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα και έχει αγωνιστεί κατά της βίας, όπως σέβονται και αγωνίζονται και οι οπαδοί της.

Οι προβοκάτορες, που μας έκαναν κακό είναι προφανές, ότι δεν θέλουν την Ομάδα Μπάσκετ της ΑΕΚ ισχυρή, και επιχειρούν να αποδυναμώσουν και απαξιώσουν το «BRAND» – που επαξίως κατέχει στην Ευρώπη- με οιονδήποτε τρόπο κατά την εφετινή περίοδο, και πληγώνουν την Ομάδα μας και τον Οργανισμό για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες. Αυτοί οι προβοκάτορες δεν πρόκειται όμως να μας νικήσουν.

Αυτοί οι προβοκάτορες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ!

Η καταστροφική τους μανία άφησε συντρίμμια σε μία εγκατάσταση, που «μάτωσε» οικονομικά ο ιδιοκτήτης της για να την «μεταλλάξει» σε Κλειστό Μπάσκετ διεθνών προδιαγραφών, για να την κάνει (σε συνεργασία με την ΕΟΚ ) ΕΔΡΑ της Εθνικής Ομάδας, για να την καταστήσει από τα φαβορί για τη διεκδίκηση του F4 του BCL 2022-2023, εξ ου και η επιτροπή του BCL χθες στο Γήπεδο για ολοήμερη επιθεώρηση/αυτοψία, για να δημιουργήσει προϋποθέσεις για αξιοποίηση εξωτερικών χώρων, τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν ορατά το επόμενο διάστημα.

Η ζημία από τις καταστροφές; Ανυπολόγιστη!

Διέλυσαν αυτοί οι χούλιγκανς όσα με προσωπικές θυσίες, μεράκι και αγάπη για την ΑΕΚ, προσπαθούμε να κτίσουμε εδώ και καιρό, με ίδια έσοδα, σε εγκαταστάσεις, τις οποίες θαυμάζουν εδώ και 2 χρόνια φίλοι και αντίπαλοι.

Παράλληλα, με τη στάση τους αυτοί οι λίγοι, προκάλεσαν τη φυγή από το γήπεδο αρκετών οικογενειών και φιλήσυχων οπαδών μας, των πραγματικών οπαδών της Ομάδας μας, που με τόσο κόπο παλεύουμε να φέρουμε κοντά μας, προσπαθώντας να δημιουργήσουμε ένα φιλικό και ασφαλές περιβάλλον.

Από τους πραγματικούς οπαδούς της ομάδας μας, ζητούμε για λογαριασμό των προβοκατόρων μία μεγάλη ΣΥΓΓΝΩΜΗ!

Ειλικρινή ΣΥΓΓΝΩΜΗ ζητούμε και από τους οπαδούς της Χάποελ για την αναστάτωση, που προκλήθηκε.

Kαι όλα αυτά «εν αναμονή» και της κλήσης μας από τον αθλητικό δικαστή της FIBA. Μετά τη δημοσιοποίηση της όποιας ετυμηγορίας του αθλητικού δικαστή, η ΑΕΚ BC και ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος θ’ αποφασίσουν για την επόμενη ημέρα.

Eπαναλαμβάνουμε…

Αυτοί οι προβοκάτορες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ!

Είναι ανιστόρητοι… Είναι άσχετοι… Είναι κάφροι… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ!

Είναι εχθροί της ΑΕΚ…

Θα τους απομονώσουμε. Όσοι ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΕΚ!».

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024