Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν πιστεύει κανείς πια τον Μητσοτάκη - Ως εδώ στην αλαζονεία στις 21 Μαΐου»

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν πιστεύει κανείς πια τον Μητσοτάκη – Ως εδώ στην αλαζονεία στις 21 Μαΐου»

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «βγάζει τους δήθεν άριστους άχρηστους και ζητάει εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών, λέγοντάς τους ότι απέτυχε παταγωδώς».

Την συνέντευξη του πρωθυπουργού σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας στην ανακοίνωσή του πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι «αναξιόπιστος» και απαντώντας στο επιχείρημα πως το πρόγραμμα Τσίπρα «θα φέρει τέταρτο μνημόνιο».

Επιπλέον, η Κουμουνδούρου αναφέρθηκε στο «επιτελικό κράτος» της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τα όσα είπε ο πρωθυπουργός στην συνέντευξή του επί του θέματος.

«Αφού επί τέσσερα χρόνια διαφήμιζε ‘επιτελικό κράτος’ και ‘αριστεία’, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξή του παραδέχτηκε ότι εξαπατούσε τους πολίτες και τώρα τάζει ‘νέα δομή’ και ‘νέα πρόσωπα’», υποστήριξε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και προσέθεσε πως «με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης βγάζει τους δήθεν άριστους άχρηστους και ζητάει εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών, λέγοντάς τους ότι απέτυχε παταγωδώς».

Όσο για το επιχείρημα πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «θα φέρει δήθεν τέταρτο μνημόνιο», τόνισε η Κουμουνδούρου, «του θυμίζουμε ότι τα ίδια έλεγε και όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαζε τη χώρα από τα μνημόνια που την έβαλε η ΝΔ».

Και κατέληξε πως «δεν τον πιστεύει πια κανείς», γι’ αυτό και στις 21 Μαΐου «οι πολίτες με την ψήφο τους θα πουν ‘Ως εδώ!’ στην αλαζονεία και την ανευθυνότητα».

Τι είπε ο Μητσοτάκης για επιτελικό κράτος και πρόσωπα

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός, δεχόμενος ερώτηση για το επιτελικό κράτος, ανέφερε πως ο ίδιος έχει διαπιστώσει στην πράξη τα πλεονεκτήματά του, ενώ παραδέχτηκε πως έχει διαγνώσει και τις αδυναμίες του, «που πρέπει να διορθωθούν».

Όσο για τα πρόσωπα, ο κ. Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τον τρόπο επιλογής των υποψηφίων στις εκλογές, μετά από σχετική ερώτηση για «φαινόµενα τύπου Πάτση», τόνισε πως «η Ν∆ διέγραψε αµέσως τον κ. Πάτση, τηρώντας αυστηρή στάση σε ζητήµατα ηθικής τάξης. Σε αντίθεση µε τον κ. Τσίπρα, που κρατάει στα ψηφοδέλτιά του πρόσωπα οµόφωνα καταδικασµένα από την ελληνική ∆ικαιοσύνη. Ή άλλα που απασχολούν µε συµπεριφορές, που κάθε άλλο παρά σε δηµόσιους λειτουργούς παραπέµπουν».

Sports in

Η FIFA σκέφτεται να χρησιμοποιείται το VAR κατόπιν αιτήματος απ’ τις ομάδες (pic)

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, μίλησε για διάφορα θέματα, συμπεριλαμβανομένης της πιθανότητας καινοτομίας για την χρήση του VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024