Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για ΑΝΤ1: «Άλλα ήθελα εγώ κι άλλα επέμεναν εκείνοι»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου για ΑΝΤ1: «Άλλα ήθελα εγώ κι άλλα επέμεναν εκείνοι»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν να μη συνεργαστεί με το κανάλι του Αμαρουσίου.

Στην απόφασή της να μη συνεργαστεί τελικά με τον ANT1 αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Μιλώντας στο «7 Μέρες TV», η Βίκυ Χατζηβασιλείου σημείωσε πως δεν συμφώνησαν με το κανάλι ως προς το περιεχόμενο της εκπομπής.

«Δεν είναι το πρώτο που κοιτώ τα χρήματα»

«Ο λόγος που έφυγα από αυτό το project είναι γιατί με το κανάλι δεν είχαμε την ίδια αντίληψη όσον αφορά τον στόχο μας. Άλλα ήθελα εγώ να γίνουν στην εκπομπή και άλλα επέμεναν οι άνθρωποι του καναλιού να κάνουν. Δεν συμφωνήσαμε στο περιεχόμενο», σημείωσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Απλά. Θα μου πεις, θα ήταν καλά τα χρήματα. Ενδεχομένως να ήταν, αλλά δεν είναι τα χρήματα το παν στη ζωή ή ο βασικός λόγος για να αποφασίσεις να κάνεις κάτι. Είναι σημαντικά, αλλά δεν είναι το πρώτο που κοιτώ», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είχε αναφερθεί και πριν από καιρό για το γεγονός πως «ναυάγησε» η συνεργασία της με τον ANT1.

«Στη ζωή πρέπει να κάνεις επιλογές που να είναι συνεπείς με τον εαυτό σου, την διαδρομή σου, τους στόχους σου. Στην ιεραρχία το χρήμα μπαίνει πολύ πίσω. Θέλω πάνω από όλα να είμαι καλά εγώ. Τι νόημα έχει να κερδίσω κάποια χρήματα και μετά να μην ξέρω πως να διαχειριστώ το στρες και το άγχος μου και να τα δώσω στην ψυχοθεραπεία; Δεν έχει νόημα. Τα πάντα είναι πιθανά κι απίθανα. Δεν έχουμε κλείσει καμία πόρτα και ούτε πικρία υπάρχει» σημείωνε χαρακτηριστικά πριν από λίγους μήνες η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

«Έχω πει ό,τι ήταν να πω. Όλα καλά κι είμαστε μια χαρά. Αν δεν ήθελα να κάνω κάτι τηλεοπτικό, δεν θα μπαίναμε σε τόσο βαθιές συζητήσεις. Εννοείται. Δεν έβαλα τέτοια όρια. Απλώς η εκπομπή θέλω να έχει ένα πρόσημο θετικότητας, φωτεινότητας κι αισιοδοξίας… Δεν θα είμαι ο εαυτός μου, αν κάνω κάτι που δεν θα έχει αυτήν την χροιά», υπογράμμιζε.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024