Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Νέα Υόρκη προσέλαβε την «τσαρίνα των ποντικιών» - Τι ψάχνουν στην Ελλάδα

Η Νέα Υόρκη προσέλαβε την «τσαρίνα των ποντικιών» – Τι ψάχνουν στην Ελλάδα

Η Kathleen Corradi είναι η πρώτη διευθύντρια της Νέας Υόρκης για την αντιμετώπιση του μεγάλου προβλήματος των τρωκτικών στην πόλη.

Κάθε δήμαρχος της Νέας Υόρκης έχει διεξάγει πόλεμο – και ως επί το πλείστον έχει χάσει – εναντίον ενός από τους πιο πονηρούς και ανθεκτικούς εχθρούς της ανθρωπότητας: του Rattus norvegicus.

Μήπως όμως ο πιο μοχθηρός εχθρός της πόλης, ευρύτερα γνωστός ως κοινός καφέ αρουραίος, βρήκε τελικά τον αντίπαλό του;

Ο δήμαρχος Έρικ Άνταμς παρουσίασε την Τετάρτη μία πρώην δασκάλα δημοτικού σχολείου και ακτιβίστρια κατά των αρουραίων ως νέα «τσαρίνα των αρουραίων»!

Επισήμως, η Kathleen Corradi, η νέα υπάλληλος του δημάρχου, θα είναι γνωστή ως η διευθύντρια για τον περιορισμό των τρωκτικών στη Νέα Υόρκη.

Ζητούνται… αιμοδιψείς υποψήφιοι, με ένστικτα δολοφόνου

Η Corradi είναι επιφορτισμένη με την καταπολέμηση των εκατομμυρίων αρουραίων, που ενδεχομένως παραμονεύουν σε μυριάδες αστικές γωνιές, σήραγγες του μετρό και άδεια οικόπεδα.

Πρόκειται για μια νέα δουλειά, την οποία η πόλη προκήρυξε με μια αγγελία, με την οποία ζητούσε υποψηφίους που είναι «αιμοδιψείς», διαθέτουν «ένστικτα δολοφόνου» και μπορούν να δεσμευτούν για τη «μαζική σφαγή» των αρουραίων.

«Όταν είδα για πρώτη φορά αυτή την αγγελία εργασίας, δεν ήμουν σίγουρη αν ήταν αληθινή. Η λέξη ‘αιμοδιψής’ δεν είναι μια λέξη που συνήθως βλέπεις σε μια περιγραφή εργασίας και σίγουρα δεν είναι μια λέξη που συνήθως χρησιμοποιώ για να περιγράψω τον εαυτό μου», δήλωσε η Corradi σε συνέντευξη Τύπου σε ένα πάρκο στο Χάρλεμ.

«Θα βλέπετε πολύ εμένα και πολύ λιγότερους αρουραίους», υποσχέθηκε.

Πηγή: AP

Τι ψάχνει ο Δήμος Νέας Υόρκης στην Ελλάδα;

Οι αρουραίοι ταλαιπωρούν εδώ και καιρό την πόλη, αποτελώντας κορυφαία δημόσια ανησυχία μαζί με την εγκληματικότητα, τους άστεγους και τα υπέρογκα ενοίκια.

Καμία παγίδα ή δηλητηριώδες δόλωμα δεν έχει καταφέρει να μειώσει πλήρως τον αριθμό τους. Οι αρουραίοι ευδοκιμούν σε σήραγγες του μετρό και σε λαγούμια μέσα σε άδεια οικόπεδα και πάρκα της πόλης.

«Οι αρουραίοι είναι έξυπνοι, είναι ανθεκτικοί», δήλωσε ο Άνταμς, δήμαρχος των Δημοκρατικών. «Πολλοί από εμάς ζουν σε κοινότητες όπου οι αρουραίοι νομίζουν… ότι διοικούν την πόλη!».

Κατά το τελευταίο έτος, οι κάτοικοι έχουν αναφέρει σχεδόν 3,2 εκατομμύρια φορές που είδαν αρουραίους στη γραμμή 311 της πόλης για την υποβολή αιτημάτων εξυπηρέτησης, κάτι που υπολείπεται του αριθμού – ρεκόρ καταγγελιών του 2021.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  στελέχη από το γραφείο του δημάρχου της Νέας Υόρκης επισκέφθηκαν πρόσφατα την Ελλάδα, το Ισραήλ και την Αργεντινή, για να μελετήσουν τις πρακτικές διαχείρισης των σκουπιδιών που εφαρμόζονται σε αυτές τις χώρες.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024