Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έφτιαξαν βαλίτσες και έφυγαν για Πάσχα οι Έλληνες celebrities

Έφτιαξαν βαλίτσες και έφυγαν για Πάσχα οι Έλληνες celebrities

Οι Έλληνες celebrities έφτιαξαν βαλίτσες και έφυγαν από την Αθήνα για να περάσουν τις γιορτές του Πάσχα.

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις τους, οι Έλληνες celebrities ετοίμασαν βαλίτσες και αναχώρησαν για αγαπημένους προορισμούς εντός και εκτός Ελλάδας προκειμένου να γιορτάσουν το Πάσχα.

Οι περισσότεροι επέλεξαν να γιορτάσουν και φέτος παραδοσιακά και οικογενειακά το Πάσχα, έχοντας στο πλευρό τους την οικογένειά τους και στενούς τους φίλους.

Δεν ήταν, όμως, λίγοι εκείνοι που αποφάσισαν να περάσουν και κάποιες ημέρες εκτός Ελλάδας κατά την εορταστική περίοδο.

Φυσικά και δεν παραλείπουν να ενημερώσουν τους διαδικτυακούς τους φίλους, αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από τις αποδράσεις τους.

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Αίγυπτο

Λίγους μόνο μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου επέλεξαν να περάσουν το Πάσχα στην Αίγυπτο.

Η Ιωάννα Τούνη έχει ανεβάσει πολλά βίντεο και φωτογραφίες στα stories της, κάνοντας μάλιστα γκάλοπ για το αν θα τη βγάλει φωτογραφίες ο Δημήτρης Αλεξάνδου ή ο καμηλιέρης.

Στην Πάτμο η Τζένη Μπαλατσινού

Η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε να περάσει στην Πάτμο και το φετινό Πάσχα, έχοντας κοντά της την οικογένειά της.

Η σύζυγος του υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια ανέβασε μια φωτογραφία από το λιμάνι του Πειραιά, λίγο πριν φύγει για Πάτμο.

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα στο Λος Άντζελες

Είναι εδώ και μέρες που ο Κωνσταντίνος Αργυρός φημολογείται πως βρίσκεται σε σχέση με την Αλεξάνδρα Νίκα. Τόσο ο τραγουδιστής, όσο και η Αλεξάνδρα ανεβάζουν ξεχωριστά φωτογραφίες από το ταξίδι τους, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιώσει τη σχέση τους.

Στην Κρήτη Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος

Η Βάσω Λασκαράκη επέλεξε να ταξιδέψει μέχρι την Κρήτη μαζί με την κόρη της. Η αγαπημένη ηθοποιός πηγαίνει συχνά στο νησί όπου δραστηριοποιείται και επαγγελματικά ο σύζυγός της, σεφ Λευτέρης Σουλτάτος.

Ανέβασε μια φωτογραφία με την κόρη της να ποζάρει κάνοντας το σήμα της νίκης.

Στην Καβάλα η Δέσποινα Βανδή

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή επέλεξε να επισκεφθεί την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Καβάλα. Πόζαρε για μια φωτογραφία έχοντας παρέα τον ανιψιό της, Περικλή.

Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη στο Λονδίνο

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη επέλεξαν να περάσουν το Πάσχα εκτός Ελλάδας και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

Με αναρτήσεις στα social media το ζευγάρι μοιράστηκε με τους followers του στιγμιότυπα από τις βόλτες του στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Στην Κέρκυρα η Άντζελα Γκερέκου

Με μια φωτογραφία από το κέντρο της Κέρκυρας, η Άντζελα Γκερέκου έκανε γνωστή την άφιξή της στο νησί, όπου θα περάσει την εορταστική περίοδο με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

«Καφεδάκι στο Λιστον με την Νινα! Την «Μαργαρίτα» της ζωής μου!» ήταν το σχόλιο που συνόδευε τη φωτογραφία που ανέβασε.

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης στη Σκάλα Αταλάντης

Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης επέλαξαν να ταξιδέψουν με τα έξι παιδιά τους στη Σκάλα Αταλάντης, όπου και θα περάσουν το φετινό Πάσχα. Σε ένα από τα story που ανέβασε σχολίασε πως έχει πάει «στα καλύτερα».

Στο Παρίσι η Κέλλυ Κελεκίδου

Εκτός Ελλάδας αποφάσισε να ταξιδέψει η τραγουδίστρια Κέλλυ Κελεκίδου, επιλέγοντας να βρεθεί στο ερωτικό Παρίσι ανήμερα των γενεθλίων της. «Ετοίμασα βαλίτσες και φύγαμε για Παρίσι», έγραψε στο Instagram η τραγουδίστρια.

Στην Ιταλία η Ελιάνα Χρυσικοπούλου

Λίγο καιρό μετά την είδηση του χωριισμού της από τον Νικόλα Φαράκλα, η δημοσιογράφος του MEGA Ελιάνα Χρυσικοπούλου ταξίδεψε στην Ιταλία με τις κόρες της, αναρτώντας στιγμιότυπα στο Instagram.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024