Με 4-2-3-1 και τους Μπιέλ, Φορτούνη και Βαλμπουενά πίσω από τον Μπακαμπού παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Ζοζέ Ανιγκό στον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με την ΑΕΚ (19:30).
Συγκεκριμένα, μπροστά από την εστία θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Ανδρούτσο, Μπα, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Ιν-Μπεόμ και Εμβιλά θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Μπιέλ, Φορτούνη και Βαλμπουενά πίσω από τον Μπακαμπού.
Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ανδρούτσος, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιέλ, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Μπακαμπού.
Θέση στην αρχική 11άδα, σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, παίρνουν οι Ανδρούτσος, Σισέ, Μπιέλ, Βαλμπουενά και Μπακαμπού.
Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Opap Arena η ΑΕΚ είχε επικρατήσει με 3-0, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει την ανατροπή-πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Μπαρτσελόνα νίκησε με 1-0 τη Θέλτα χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Γιαμάλ, αλλά έχασε τον σταρ της με πρόβλημα τραυματισμού και υπάρχει ανησυχία και στην Εθνική Ισπανίας εν όψει Μουντιάλ
Καταπληκτικός ο Μότα στη διαδικασία των πέναλτι κόντρα στην Αταλάντα, καθώς ο γκολκίπερ της Λάτσιο απέκρουσε τέσσερα πέναλτι και έστειλε την ομάδα του στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ιντερ
Μεγάλη ένταση προκλήθηκε μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού για το Κύπελλο Κύπρου ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των επεισοδίων.
Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε από το «Τερφ Μουρ», επικρατώντας της Μπέρνλι με 1-0 και ανέβηκε στην πρώτη θέση της Premier League, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία της Άρσεναλ, έχοντας την καλύτερη επίθεση.