Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μπόρις Κλέιμαν: Αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για βιασμό και κατοχή ναρκωτικών - Τι λέει ο ίδιος

Μπόρις Κλέιμαν: Αντιμετωπίζει ποινική δίωξη για βιασμό και κατοχή ναρκωτικών – Τι λέει ο ίδιος

Ο Μπόρις Κλέιμαν εκδιώχθηκε από την ομάδα στον Βόλο μετά τα όσα έγιναν σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Για όσα συνέβησαν σε γνωστό μπαρ στο Κολωνάκι συνελήφθη ο πρώην πλέον τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό και ναρκωτικά.

Αναλυτικότερα, ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποδοσφαιριστή ποινική δίωξης για:

  • Βιασμό χωρίς συναίνεση (δηλαδή χωρίς χρήση βίας)
  • Προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου.
  • Προμήθεια – κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ίδια χρήση.

Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή από τον οποίο έλαβε προθεσμία για την Πέμπτη για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του πριν δικαστικός λειτουργός και ανακριτής αποφασίσουν για την περαιτέρω ποινική του αντιμετώπιση.

Μάλιστα, με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Βόλος έθεσε τον τερματοφύλακα εκτός ομάδας, ενώ έχει γίνει διακοπή του συμβολαίου του.

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας και έχει γίνει διακοπή συμβολαίου στους ποδοσφαιριστές Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι μάνατζερ τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ομάδας της Μαγνησίας.

Τι συνέβη στο μπαρ

Όλα έγιναν τη νύχτα της Μεγάλης Δευτέρας, ξημερώματα Μεγάλης Τρίτης. Στην πλατεία Κολωνακίου, στο κέντρο της Αθήνας επικρατεί αναστάτωση από τη συμπλοκή ατόμων έξω από γνωστό νυχτερινό κλαμπ στην αρχή της οδού Σκουφά.

Στο σημείο καλείται η Αστυνομία και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ σπεύδουν στο σημείο και προσαγάγουν τουλάχιστον 9 άτομα.

Όπως προκύπτει, πρόκειται για μια παρέα νεαρών Βέλγων, που ήρθαν στην Αθήνα στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Καταγγέλλουν τον 33χρονο, άγνωστο για αυτούς, ποδοσφαιριστή ότι επιτέθηκε και κακοποίησε σεξουαλικά τη φίλη τους και συμμαθήτριά τους μέσα στο κλαμπ.

Η νεαρή κοπέλα που σε δέκα ημέρες ενηλικιώνεται (γεννηθείσα τον Απρίλιο του 2005) καλείται για επιβεβαίωση και καταγγέλλει στους αστυνομικούς ότι ο συγκεκριμένος άνδρας την πλησίασε και άσκησε πάνω της σεξουαλικές πράξεις παρά τη θέλησή της. Υπέβαλε μήνυση εις βάρος του και ο 33χρονος συλλαμβάνεται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τερματοφύλακας αρνήθηκε να καταθέσει αρχικά στην Αστυνομία λέγοντας ό,τι έχει να πει θα τα πει στον εισαγγελέα.

Νωρίς το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης ο ποδοσφαιριστής πέρασε το κατώφλι του εισαγγελέα που άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης και ναρκωτικά, όπως προαναφέρθηκε.

Στη συνέχεια ο Κλέιμαν ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Μεγάλη Πέμπτη.

Είχε πάρει ρεπό

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 33χρονος ήταν στο κλαμπ μαζί με έναν συμπαίκτη του. Και οι δύο είχαν πάρει ρεπό από τον προπονητή τους και άδεια να παραμείνουν στην Αθήνα.

Σε διπλανό σημείο βρισκόταν η παρέα των Βέλγων μαθητών. Ο τερματοφύλακας προσέγγισε την 18χρονη φλερτάροντας μαζί της για αρκετή ώρα. Εκμεταλλευόμενος την κατάσταση της νεαρής κοπέλας και από την κατανάλωση αλκοόλ φέρεται να την οδήγησε σε έναν πριβέ χώρο του κλαμπ. Εκεί φέρεται ότι άρχισε να τη θωπεύει και να την κακοποιεί σεξουαλικά με τα χέρια του, χωρίς τη θέλησή της.

Η κοπέλα αποχωρεί και αναφέρει τι έγινε στην παρέα της που αντιδρά μέσα στο μαγαζί κατά του 33χρονου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε συμπλοκή μεταξύ τους με το επεισόδιο να συνεχίζεται εκτός του μπαρ στην πλατεία Κολωνακίου.

Στο σημείο έφτασε η Αστυνομία που προσήγαγε στο ΑΤ Συντάγματος 9 άτομα, 8 Βέλγους και τον 33χρονο.

Στην κατοχή ενός 18χρονου Βέλγου εντοπίστηκε ένα μαχαίρι και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του για παράβαση του νόμου περί όπλων. Συνελήφθη, αλλά με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

Στην κατοχή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ηρωίνη βάρους 1,5 γραμμαρίων.

Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ναρκωτική ουσία ίσως να είναι τελικά κοκαΐνη. Η ουσία εστάλη για χημική ανάλυση προκειμένου να εξακριβωθεί τι ακριβώς είναι.

Στην υπόθεση δεν έχει διευκρινιστεί αν ο ποδοσφαιριστής ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή αλκοόλ.

Τι λέει ο ίδιος

Ο Μπόρις Κλέιμαν φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες και να υποστήριξε ότι «χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο», μιλώντας για την ανήλικη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο τερματοφύλακας του Βόλου, πατέρας ο ίδιος τριών ανήλικων παιδιών, φέρεται να υποστήριξε: «ό,τι έχω να πω, θα το πω στο δικαστήριο. Αρνούμαι ότι τη βίασα. Χόρεψα μαζί της στο μπαρ και τίποτα άλλο».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024