Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πήγαν σε κηδεία θύματος ανθρωποκτονίας και πυροβολήθηκαν

Πήγαν σε κηδεία θύματος ανθρωποκτονίας και πυροβολήθηκαν

Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες

Ένας άνδρας σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν σε μια «στοχευμένη» επίθεση έξω από ένα γραφείο τελετών στην Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Οι πυροβολισμοί ξέσπασαν λίγο πριν από τις 12.30 μ.μ. (τοπική ώρα), αφού οι πενθούντες είχαν αποχωρήσει από την τελετή για ένα θύμα δολοφονίας στο γραφείο τελετών Stewart στο βορειοανατολικό τμήμα της Ουάσιγκτον, όπως μεταδίδει η New York Post.

«Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ο άνθρωπος για να στοχοποιεί ανθρώπους σε μια κηδεία;», δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Ουάσιγκτον, Ρόμπερτ Κόντι, σε συνέντευξη Τύπου.

Εκτός κινδύνου οι τραυματίες

Ο άνδρας που δολοφονήθηκε διαπιστώθηκε νεκρός επί τόπου, ενώ οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο, με τραύματα που δεν φαίνεται να απειλούν τη ζωή τους.

Ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε ότι οι ερευνητές εξακολουθούν να προσπαθούν να προσδιορίσουν γιατί τα τέσσερα θύματα αποτέλεσαν στόχο.

Βρίσκονταν κοντά στο πεζοδρόμιο όταν χτυπήθηκαν και η αστυνομία δήλωσε ότι δεν φαίνεται να αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τον δράστη.

Το άτομο, στην κηδεία του οποίου παρευρίσκονταν, είχε σκοτωθεί από πυροβολισμούς στα τέλη Μαρτίου, δήλωσε η αστυνομία.

Υπήρξε αστυνομικός κοντά στο γραφείο τελετών

Παρότι ένας αστυνομικός είχε τοποθετηθεί κοντά στο γραφείο τελετών κατόπιν αιτήματος της οικογένειας, ο αρχηγός της αστυνομίας δήλωσε πως ήταν συνήθης διαδικασία για τις τελετές των θυμάτων ανθρωποκτονίας.

Η αστυνομία δεν έχει προς το παρόν υπόπτους για τους πυροβολισμούς και καλεί τους μάρτυρες να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία.

Αμέσως μετά το περιστατικό, οι αστυνομικοί είχαν καλέσει όσους βρίσκονταν στην περιοχή να προσέχουν ένα πράσινο όχημα που διέφυγε από τον τόπο του εγκλήματος.

Sports in

Oλυμπιακός: Γητευτής ονείρων

Ο Ολυμπιακός του σήμερα είναι ικανός για τα πάντα. Οι δε ποδοσφαιριστές του αποφασισμένοι στον απόλυτο βαθμό, να τα δώσουν όλα. Γιατί πολύ απλά, θέλουν τα να νιώσουν όλα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024