Για τη σοκαριστική υπόθεση της σύλληψης του παίκτη του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν, για βιασμό μίλησε ο Πρόεδρος της Θεσσαλικής ομάδας, Αχιλλέας Μπέος.
Ο Δήμαρχος Βόλου ανέφερε πως σάστισε όταν έμαθε τα νέα, ενώ επισήμανε ότι ο παίκτης κάλεσε τον τεχνικό διευθυντή για να ζητήσει δικηγόρο τονίζοντας ότι δεν επέτρεψε να συμβεί κάτι τέτοιο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Ροντρίγκο Εσκοβάλ που ήταν παρών στο συμβάν.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος:
Για τον Κλέιμαν: «Όταν με πληροφορήσανε σάστισα για ένα λεπτό δεν ήξερα τι να πω. Είναι πατέρας τριών χαριτωμένων παιδιών και παντρεμένος και για αυτό το κομμάτι βγήκα ακόμη περισσότερο εκτός εαυτού.
Το περιστατικό με την κατοχή ουσιών, περνάει σε δεύτερη μοίρα μπροστά στην πράξη που έκανε σε ένα κοριτσάκι 15-16 ετών που ήταν σε σχολική εκδρομή.
Είναι λυπηρό. Δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου. Έχει παιδιά πως μπορεί να κακοποιήσει ένα μικρό κορίτσι; Σε αυτά τα θέματα δεν δέχομαι την παραμικρή συζήτηση και τέθηκαν μαζί με τον Εσκοβάλ εκτός ομάδας, ο οποίος ήταν στην παρέα του. Είναι ακατανόητο.
Ο Κλέιμαν πήρε τηλέφωνο τον τεχνικό διευθυντή της ομάδα και ζήτησε δικηγόρο και του είπα όχι δικηγόρο, να φάει και 2-3 χρονια παραπάνω από μένα…. Είμαι αμείλικτος σε τέτοια θέματα. Έμαθα ότι έγινε και συμπλοκή με την παρέα της κοπελίτσας και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα και θα ακολουθεί η διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.
Η δικαιοσύνη να πάρει την αυστηρότερη ποινή γιατί είναι και ίνδαλμα για μικρά παιδιά».
Για τον Εσκοβάλ: Από τη στιγμή που ήταν παρέα θα μπορούσε να το αποτρέψει. Πίνετε μαζί και δεν μπορείς να τον σταματήσεις; Για μένα συμμετέχεις…
Δεν θέλω τέτοιους παίκτες στην ομάδα, αλλά ούτε τέτοιους ανθρώπους στην πόλη. Μπράβο στο κορίτσι που κατήγγειλε το περιστατικό. Η παρέα του κοριτσιού τον περίμενε έξω από το μαγαζί και έπεσε πολύ ξύλο».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου