Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ παίδων του νοσοκομείου Ρίου 11χρονος μετά από τραυματισμό του με ποδήλατο.
Το αγόρι μεταφέρθηκε χθες στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Την παρακολούθησή του ανέλαβε ο Ηλιάδης
Σύμφωνα με το tempo24.news, αμέσως μπήκε στο χειρουργείο, όπου εγχειρίστηκε και στην συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείου Ρίου, όπου και έχει διασωληνωθεί, ενώ την παρακολούθησή του έχει αναλάβει ο εντατικολόγος διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης.
Να σημειωθεί ότι για την εγχείρηση, που διήρκησε πάνω από 6 ώρες, έφθασαν και γιατροί από το νοσοκομείο «Αγ. Ανδρέας».
Το παιδί τραυματίστηκε όταν κάνοντας ποδήλατο σε περιοχή του Μεσολογγίου έχασε τον έλεγχο και «καρφώθηκε» σε μάντρα , με αποτέλεσμα να υποστεί πολλαπλά τραύματα.
Ο 11χρονος είχε έλθει τις τελευταίες ημέρες από την Αθήνα , όπου διαμένει, με την μητέρα του στο Μεσολόγγι.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).