Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς έγινε το ατύχημα με την παράσυρση του 17χρονου από τον προαστιακό  – Τι αποκαλύπτει βίντεο ντοκουμέντο

Πώς έγινε το ατύχημα με την παράσυρση του 17χρονου από τον προαστιακό – Τι αποκαλύπτει βίντεο ντοκουμέντο

Νέα διάσταση στις συνθήκες που συνέβη το ατύχημα δίνουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως.

Πέπλο μυστηρίου εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες του ατυχήματος με τον 17χρονο που το βράδυ της Παρασκευής παρασύρθηκε από συρμό του προαστιακού στην περιοχή του Ταύρου.

Ο 17χρονος παραμένει διασωληνωμένος στο «Τζάνειο» με κακώσεις στο κεφάλι και εξακολουθεί να δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή.

Το ατύχημα με τον ανήλικο σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν από το σημείο διερχόταν η αμαξοστοιχία της Hellenic Train με προορισμό το αεροδρόμιο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο ανήλικος βρισκόταν πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης και εισήλθε στη σιδηροδρομική γραμμή, όταν κατέβηκαν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας.

Όμως βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο «φως» η εκπομπή «Tlive» του Alpha δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση καθώς διακρίνεται ο 17χρονος να βρίσκεται στη διάβαση πεζών και να μην κάνει κάποια κίνηση για να περάσει από τις γραμμές.

Μετά από μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα και άγνωστο πώς το τρένο παρασέρνει τον έφηβο. Το βίντεο λοιπόν δείχνει ότι ο 17χρονος όχι μόνο δεν προσπάθησε να διασχίσει τις γραμμές αλλά και πώς έκανε και μία κίνηση προς τα πίσω για ν’ αποφύγει τον συρμό.

Επίσης παρόλο που από την ΕΛΑΣ, τονίζουν ότι ο 17χρονος αγνόησε τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου ασφαλείας, στο βίντεο διακρίνεται ότι το φυλάκιο ασφαλείας είναι αρκετά μακριά από τη διάβαση πεζών και πως ο φύλακας λόγω και του φωτισμού που δεν υπάρχει στο σημείο, δεν θα μπορούσε να δει τον έφηβο.

«Εγκληματική καρμανιόλα» η διάβαση λένε κάτοικοι

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για διάβαση πεζών που αποτελεί μία «εγκληματική καρμανιόλα», καθώς οι προστατευτικές μπάρες δεν λειτουργούν σωστά, ενώ στο σημείο δεν υπάρχει φωτισμός παρά το γεγονός ότι περνάνε καθημερινά 100αδες παιδιά, καθώς στην περιοχή υπάρχει φροντιστήριο ξένων γλωσσών, παιδικός σταθμός και ακαδημίες ποδοσφαίρου.

«Ακούσαμε ουρλιαχτά και βγήκαμε έξω, μετά κόρναρε το τρένο. Αυτό γίνεται καθημερινά, το τρένο περνάει κάθε 7-10′. Οι μπάρες πολλές φορές δεν κατεβαίνουν, ούτε σφυρίζουν οι φύλακες», υποστήριξε μία άλλη κάτοικος της περιοχής.

Όπως καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής που γνωρίζει την οικογένεια του παιδιού μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει κανείς για να παράσχει ψυχολογική υποστήριξη.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024