Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μας είπαν ότι έπεσε για να αυτοκτονήσει» - Μυστήριο με την παράσυρση του 17χρονου από τον Προαστιακό

«Μας είπαν ότι έπεσε για να αυτοκτονήσει» – Μυστήριο με την παράσυρση του 17χρονου από τον Προαστιακό

«Θολό» το τοπίο με τις συνθήκες υπό τις οποίες ένας 17χρονος παρασύρθηκε από τον Προαστιακό το βράδυ της Παρασκευής.

Σοβαρή αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του 17χρονου, ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής παρασύρθηκε από συρμό του Προαστιακού στην περιοχή του Ταύρου.

Ο νεαρός μαθητής παραμένει διασωληνωμένος στο «Τζάνειο» με κακώσεις στο κεφάλι.

Κάτοικοι της περιοχής που βρέθηκαν στο σημείο από την πρώτη στιγμή μιλούν στο Star για τις συνθήκες του ατυχήματος, με κάποιους να καταγγέλλουν ότι η διάβαση δεν είναι ασφαλής για τους πεζούς και άλλους να κάνουν λόγο για απόπειρα αυτοκτονίας του 17χρονου.

«Ακούσαμε τις φωνές και βγήκαμε έξω και μετά κόρναρε το τρένο, αφού έγινε ό,τι έγινε» λέει μια κάτοικος της περιοχής.

«Το είδα κάτω χωρίς τις αισθήσεις του, είχε χτυπήσει στο κεφάλι του» περιγράφει άλλος αυτόπτης μάρτυρας. «Την ώρα που άκουσα ουρλιαχτά, είδα το τρένο σταματημένο, άρχισε να κορνάρει εκείνη τη στιγμή και ο οδηγός και ο σεκιουριτάς έλεγαν ότι το παιδί πετάχτηκε να αυτοκτονήσει» προσθέτει.

Άλλος περίοικος καταγγέλλει ότι γίνονται συνέχεια τέτοια ατυχήματα στο σημείο καθώς δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός και η διάβαση είναι επικίνδυνη για τους πεζούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο μαθητής αντιμετώπιζε τον τελευταίο καιρό προβλήματα, δεν ήθελε να πάει σχολείο και να έχει επαφή με φίλους.

Πώς έγινε το περιστατικό

Το ατύχημα με τον ανήλικο σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν από το σημείο διερχόταν η αμαξοστοιχία της Hellenic Train με προορισμό το αεροδρόμιο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο ανήλικος βρισκόταν πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης και εισήλθε στη σιδηροδρομική γραμμή, όταν κατέβηκαν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας.

Μάλιστα, από την ΕΛ.ΑΣ. τονίζεται ότι αγνόησε τόσος τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου ασφαλείας, αλλά και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας που πλησίαζε εκείνη την ώρα στο σημείο.

Η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση στις 20:05 και στο σημείο έσπευσαν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα, ωστόσο δεν χρειάστηκε να επέμβουν.

Το αγόρι παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Τζάνειο.

Φωτογραφίες ντοκουμέντο

Φωτογραφίες ντοκουμέντο μετά το ατύχημα με τον 17χρονο που παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του Προαστιακού στον Ταύρο έφερε στο φως της δημοσιότητας το in.

Όπως φαίνεται από την πανοραμική λήψη των φωτογραφιών ο συρμός έχει ακινητοποιηθεί ακριβώς μπροστά στο φυλάκιο της φυλασσόμενης διάβασης.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024