Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Δεν προσπάθησε να αυτοκτονήσει» - Διαψεύδει τα σενάρια ο θείος του 17χρονου που παρασύρθηκε από τον προαστιακό

«Δεν προσπάθησε να αυτοκτονήσει» – Διαψεύδει τα σενάρια ο θείος του 17χρονου που παρασύρθηκε από τον προαστιακό

Ο θείος του 17χρονου που παρασύρθηκε από τον προαστιακό διαψεύδει ότι το παιδί είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε το Σάββατο ο 17χρονος που παρασύρθηκε από προαστιακό στον Ταύρο. Οι γιατροί εμφανίζονται συγκρατημένοι αισιόδοξοι και ελπίζουν ότι ο 16χρονος θα καταφέρει να βγει νικητής.

Στο μεταξύ, ο θείος του 17χρονου διαψεύδει ότι ο νεαρός προσπάθησε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στις γραμμές. «Δεν πήγε να αυτοκτονήσει. Πήγαινε κάθε μέρα στο σχολείο του, αυτό το λέει και η δασκάλα του. Να αφήσουμε αυτές τις ιστορίες αυτή τη στιγμή. Οι γονείς του έχουν πρόβλημα, είναι στο νοσοκομείο κάθε μέρα. Να γίνει καλά το παιδί και μετά ό,τι είναι θα το διευκρινίσουμε» λέει στην κάμερα του Alpha ο θείος του 17χρονου.

«Το παιδί δεν είχε ψυχολογικά, είχαμε κανονίσει να του δώσουμε δώρο γιατί τον έχουμε βαφτίσει» προσθέτει ο θείος του ενώ την ημέρα που παρασύρθηκε από τον προαστιακό, πήγαινε, όπως λέει, να δει τη γιαγιά του.

Βίντεο ντοκουμέντο από το ατύχημα

Το ατύχημα με τον ανήλικο σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 το βράδυ της Παρασκευής, όταν από το σημείο διερχόταν η αμαξοστοιχία της Hellenic Train με προορισμό το αεροδρόμιο.

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο ανήλικος βρισκόταν πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης και εισήλθε στη σιδηροδρομική γραμμή, όταν κατέβηκαν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας.

Όμως βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στο «φως» η εκπομπή «Tlive» του Alpha δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση καθώς διακρίνεται ο 17χρονος να βρίσκεται στη διάβαση πεζών και να μην κάνει κάποια κίνηση για να περάσει από τις γραμμές.

Μετά από μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα και άγνωστο πώς το τρένο παρασέρνει τον έφηβο. Το βίντεο λοιπόν δείχνει ότι ο 17χρονος όχι μόνο δεν προσπάθησε να διασχίσει τις γραμμές αλλά και πώς έκανε και μία κίνηση προς τα πίσω για ν’ αποφύγει τον συρμό.

Επίσης παρόλο που από την ΕΛΑΣ, τονίζουν ότι ο 17χρονος αγνόησε τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου ασφαλείας, στο βίντεο διακρίνεται ότι το φυλάκιο ασφαλείας είναι αρκετά μακριά από τη διάβαση πεζών και πως ο φύλακας λόγω και του φωτισμού που δεν υπάρχει στο σημείο, δεν θα μπορούσε να δει τον έφηβο.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024