Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρέας Παπανδρέου: Η Μαρίνα Βερνίκου αποκαλύπτει το παρασκήνιο της δημοπράτησης των γυαλιών του - Πωλήθηκαν για 25.000 ευρώ

Ανδρέας Παπανδρέου: Η Μαρίνα Βερνίκου αποκαλύπτει το παρασκήνιο της δημοπράτησης των γυαλιών του – Πωλήθηκαν για 25.000 ευρώ

«Πριν από τη δημοπρασία, με πήρε ένας κύριος τηλέφωνο και μου είπε ότι δίνει 5.000 ευρώ για τα γυαλιά κι όποιος δίνει περισσότερα λεφτά, εκείνος θα δίνει 500 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Βερνίκου

Ο Ανδρέας Παπανδρέου, ήταν ένας από τους πιο επιδραστικούς πολιτικούς στην νεότερη ιστορία της Ελλάδας.

Κάτι που φάνηκε και από το ποσό μαμούθ για το οποίο πωλήθηκαν τα γυαλιά του, στη δημοπρασία που πραγματοποιήθηκε  για φιλανθρωπικό σκοπό και στην οποία εκτέθηκαν αντικείμενα κι άλλων διάσημων προσωπικοτήτων, αθλητών και καλλιτεχνών από τον ελληνικό και τον διεθνή χώρο.

Τη δημοπρασία διοργάνωσε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός CREAID και τα έσοδα θα διατεθούν στο σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο».

Τα γυαλιά του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, πωλήθηκαν για 25.000 ευρώ και η Μαρίνα Βερνίκου αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από τη δημοπράτηση ενώ ανέφερε και για ποια αντικείμενα περίμενε μία καλύτερη πορεία.

Δεν περίμενα να φτάσουν τις 25.000 ευρώ»

«Τα γυαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου ήρθαν πιο εύκολα γιατί είναι φίλη μου η Αλεξία Παπανδρέου. Κι εκείνη μου είπε ότι θα πει στον Νίκο, τον αδελφό της και γιο του Ανδρέα, να μου δώσει κάτι κι έτσι μου έδωσε τα γυαλιά», είπε στο Happy Day και συνέχισε: « Δεν περίμενα να φτάσουν 25.000 ευρώ, δεν περίμενα καν τις 5.000. Ήταν μεγάλη η έκπληξή μου. Πριν από τη δημοπρασία, με πήρε ένας κύριος τηλέφωνο και μου είπε ότι δίνει 5.000 ευρώ για τα γυαλιά κι όποιος δίνει περισσότερα λεφτά, εκείνος θα δίνει 500 ευρώ» είπε χαρακτηριστικά.

Όπως δήλωσε η Μαρίνα Βερνίκου το μενταγιόν της κ. Μαριάννας Βαρδινογιάννη είχε τη μεγαλύτερη πέραση, ενώ είχε περισσότερες προσδοκίες για το βραχιόλι της Τζένιφερ Λόπεζ και το μπουφάν του Ρόμπι Ουίλιαμς.

.

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024