Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Λύγισε» στον αέρα η Δανάη Μπάρκα: «Είχα κλονιστεί πάρα πολύ»

«Λύγισε» στον αέρα η Δανάη Μπάρκα: «Είχα κλονιστεί πάρα πολύ»

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε από καρδιάς και συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!».

Με αφορμή την ιστορία του Γιώργου Ζαχαριά, η αγαπημένη παρουσιάστρια του MEGA Δανάη Μπάρκα «λύγισε» στον αέρα του «Πάμε Δανάη!» και προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

Ο Γιώργος Ζαχαριάς περιέγραψε το θαύμα που έζησε μετά από ένα ατύχημα που είχε. Αφού προβλήθηκε το σχετικό ρεπορτάζ, η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είχε χάσει την πίστη της.

Ήταν η περίοδος που η Δανάη Μπάρκα είχε χάσει τον παππού της, με την παρουσιάστρια να προχωρά σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση με τρεμάμενη φωνή.

«Πέρασα από 40 κύματα»

«Έχω ξαναμοιραστεί τη σκέψη μου σε σχέση με τη θρησκεία, είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει. Ωστόσο, είμαι κι εγώ ένας άνθρωπος που πέρασα από 40 κύματα.

Επειδή το Πάσχα ήταν η αγαπημένη γιορτή του παππού μου, ήταν ένας άνθρωπος βαθιά θρήσκος και πάντα με έπαιρνε από μικρή να με πάει στις εκκλησίες, να ακολουθήσουμε όλα τα εθιμοτυπικά.

Ενώ με είχε μάθει να πιστεύω, όταν τον έχασα, είχα κλονιστεί πάρα πολύ. Έλεγα, αν όντως υπάρχει μια υπερδύναμη που εμείς τον βαφτίσουμε Θεό, γιατί μου τον πήρε ενώ ξέρει ότι τον αγαπάω;

Ειδικά τους πρώτους μήνες που δεν το είχα συνειδητοποιήσει καθόλου -ποτέ δεν το συνειδητοποιείς αυτό, απλά μαθαίνεις να ζεις- έλεγα ότι δεν θα ξαναπιστέψω, δεν πιστεύω πια. Γιατί αφού είμαι καλός άνθρωπος μου πήρε κάτι τόσο σημαντικό από τη ζωή μου;

Μετά, περνώντας ο καιρός, είδα ότι υπάρχει και κάτι καλό. Ότι έφυγε στα χέρια μου, ήμουν το τελευταίο χέρι που κράτησε. Έφυγε χωρίς να ταλαιπωρηθεί, με πάρα πολύ αγάπη… μετά είπα ας ελπίσουμε σε κάτι καλό.

Στις αδύναμες στιγμές μας, αν μη τι άλλο ας έχουμε κάτι να κρατηθούμε. Αν αυτό το λέμε Θεό, όπως θέλει ο καθένας το βαφτίζει. Εϊναι τόσο αναγκαίο στις δύσκολες στιγμές να πιστεύουμε και να ελπίζουμε ότι για κάποιο λόγο γίνονται όλα και οι άνθρωποί μας κάπου πάνε και μπορεί να τους ξανασυναντήσουμε», σημείωσε η Δανάη Μπάρκα.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024