Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δανάη Μπάρκα: Πληρωμένη απάντηση στα σεξιστικά σχόλια του Γρηγόρη Ψαριανού

Δανάη Μπάρκα: Πληρωμένη απάντηση στα σεξιστικά σχόλια του Γρηγόρη Ψαριανού

Με χιούμορ, ανωτερότητα και αξιοπρέπεια απάντησε η Δανάη Μπάρκα στα απαράδεκτα και εντελώς αχρείαστα σεξιστικά σχόλια του Γρηγόρη Ψαριανού

Πληρωμένη απάντηση χωρίς να χάνει το χιούμορ της έδωσε η Δανάη Μπάρκα στα -αν μη τι άλλο- μικροπρεπή και σεξιστικά σχόλια του Γρηγόρη Ψαριανού.

Πρωταρχικός στόχος της παντελώς αχρείαστης -τουλάχιστον για κάποιον που το κακής ποιότητας προσβλητικό κοτσομπολιό τον αφήνει ασυγκίνητο- ανάρτησης του Γρηγόρη Ψαριανού ήταν προφανώς να σχολιάσει τα περιττά κιλά της παρουσιάστριας που τόλμησε να φωτογραφηθεί με μαγιό.

Στη συνέχεια και αποδεικνύοντας ότι τα μηνύματα του metoo [ή -έστω- ο φόβος της κατακραυγής αφού ο κόσμος έχει ευαισθητοποιηθεί σε αυτά τα θέματα]  -ευτυχώς- έχουν φτάσει και σε μυαλά επιρρεπή στον ρατσισμό και στον σεξισμό, είπε ότι το πρόβλημά του δεν έγκειται στα κιλά, αλλά στην έλλειψη ευφυΐας, η οποία -πάντα για τον κ. Ψαριανό- πιστοποιείται προφανώς από το ότι η κυρία Μπάρκα παρουσιάζει πρωινή εκπομπή. Το ένα στερεότυπο, έρχεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα να τρακάρει πάνω στο άλλο, με τον κ. Ψαριανό να μην μπορεί να κρύψει ότι χωρίς «ταμπέλες» δεν λειτουργεί.

Τη δική της απάντηση στα στερεοτυπικά και στο βάθος τους ρατσιστικά σχόλια του Γρηγόρη Ψαριανού έδωσε η Δανάη Μπάρκα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram., επικαλούμενη και το in που έχει στηρίξει το σημαντικό κίνημα metoo από την πρώτη στιγμή, όχι μόνο στα λόγια και γιατί έτσι πρέπει, αλλά γιατί ασπάζεται τις αρχές και στηρίζει απολύτως τις διεκδικήσεις του.

«Μήπως να βγάλω μια συλλογή μαγιό αφού αρέσει στους κυρίους από τον πολιτικό κόσμο;»

«Μάλλον όταν ανοίγει ο καιρός, έρχεται η “εποχή” μου, αλλά καθόλου η αποχή μου. Πριν λίγη ώρα ενημερώθηκα ότι ένας άνθρωπος που περιοδεύει από κόμματα και απόψεις τα τελευταία χρόνια έκανε κάποια σχόλια ειρωνικού χαρακτήρα στο Twitter για εμένα τις προηγούμενες ημέρες» είπε αρχικά η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

«Δεν το παρακολούθησα. Επίσης, μάλλον έχει “κατέβει” η συγκεκριμένη ανάρτηση αλλά το in.gr φρόντισε να τα πει, καλύτερα από ότι θα τα έλεγα εγώ. Μήπως πρέπει να βγάλω μια συλλογή μαγιό, αφού αρέσει στους κυρίους από τον πολιτικό κόσμο να με βλέπουν έτσι;»

Δείτε τις αναρτήσεις της Δανάης Μπάρκα

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024