Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάιλι Τζένερ: Ευχήθηκε «Καλό Πάσχα» και έφαγε τρελό κράξιμο από τους followers της

Κάιλι Τζένερ: Ευχήθηκε «Καλό Πάσχα» και έφαγε τρελό κράξιμο από τους followers της

Τι συνέβη και έγιναν έξαλλοι οι φανς της;

Θύελλά αντιδράσεων σήκωσε η Κάιλι Τζένερ με ανάρτησή της. Η γνωστή influencer της οικογένειας Καρντάσιαν θέλησε να ευχηθεί στους εκατομμύρια ακολούθους της στο Instagram για τις ημέρες του Πάσχα, αλλά οι φωτογραφίες που ανάρτησε εξαγρίωσαν τους θαυμαστές της.

Στα στιγμιότυπα που πόσταρε ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών ποζάρει η ίδια, φορώντας ένα κολλητό ανοιχτό πράσινο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ και διαφάνεια από τους μηρούς και κάτω. Στα χέρια της κρατά ένα καλάθι με λουλούδια και στη λεζάντα γράφει «Καλό Πάσχα».

Παρά την προσπάθειά της, οι πόζες της και το ρούχο που επέλεξε θεωρήθηκαν προκλητικά για την ημέρα αυτή και πολλοί από τους followers της έσπευσαν να την κατηγορήσουν ότι «σεξουαλικοποιεί τη χριστιανική γιορτή» και ότι «θέλει να τραβά την προσοχή ακόμη και τώρα».

«Κάποια θέλει πάλι την προσοχή», «Αλήθεια τώρα; Δεν άντεχες να μην ανεβάσεις φωτογραφία μια ημέρα;», «Είναι Πάσχα. Δεν μπορούσες απλώς να ανεβάσεις μια γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία;», «Πρέπει να σεξουαλικοποιήσεις και το Πάσχα;», «Ναι, δείξε το σώμα σου για να γιορτάσεις την Ανάσταση του Ιησού Χριστού», είναι μόνο κάποια από τα σχόλια που έλαβε.

Ένας άλλος χρήστης σχολίασε ότι «Τουλάχιστον δεν είναι 95% γυμνή σε αυτές τις φωτογραφίες», καθώς η Κάιλι Τζένερ συνηθίζει να ποστάρει φωτογραφία της με μαγιό.

Οι φωτογραφίες της που ξεσήκωσαν σάλο

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024