
Οπαδική βία στα Ιωάννινα: Ελεύθεροι υπό όρους μετά την απολογία δύο συλληφθέντες
Θα πρέπει να εμφανίζονται δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα.
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο από τους έξι συλληφθέντες για το άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας στα Ιωάννινα, το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.
Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του 30χρονου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ιωαννίνων με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές βλάβες ενώ ο 29χρονος τραυματίας, πήρε εξιτήριο.
Οι δύο συλληφθέντες που αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους, θα πρέπει να εμφανίζονται δύο φορές τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής τους ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα. Επίσης, όταν η ομάδα τους παίζει αγώνα στο στάδιο των Ιωαννίνων, θα πρέπει να βρίσκονται στο Αστυνομικό Τμήμα.
Αύριο Μ. Τρίτη απολογούνται άλλοι τέσσερις από τους συλληφθέντες, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σύμφωνα με την ΕΡΤ.
Βίντεο ντοκουμέντο από τη συμπλοκή
Όπως φαίνεται σε βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, 3 αυτοκίνητα κλείνουν το δρόμο σε ένα άλλο όχημα. Οι επιβαίνοντες σε αυτά βγαίνουν έξω και επιτίθενται στα 4 άτομα που ήταν στο αυτοκίνητο που ακινητοποιήθηκε. Αφού τους ξυλοκόπησαν τράπηκαν σε φυγή.

Σοβαρή η κατάσταση του ενός τραυματία
Και τα τέσσερα θύματα της επίθεσης είναι ηλικίας μέχρι 30 ετών. Διακομίσθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Η κατάσταση του ενός τραυματία, κρίνεται σοβαρή. Οι άλλοι δύο νοσηλεύονται αλλά είναι εκτός κινδύνου ενώ το τέταρτο άτομο πήρε εξιτήριο.
Η συμπλοκή σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Παρασκευής σε δρόμο των Σεισμοπλήκτων.
- Κουντούρης: «Μια μεγάλη δικαίωση για τον Ολυμπιακό, τους αθλητές και τους προπονητές του»
- Άρια Παπανικολάου: «H συμμετοχή μου στη νέα ταινία του Μπραντ Πιτ ήταν εμπειρία»
- Γιάννης Παναγόπουλος: Η πρώτη του αντίδραση στην έφοδο του «ελληνικού FBI» στο σπίτι και το γραφείο του
- «Ήταν πάντοτε ειλικρινής, ίσιος, όχι ψεύτης» – Πώς αναπτύχθηκε η σχέση του Αλέξη Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο
- Σε ποιους διαιτητές ο Λανουά μοίρασε μπράβο (και για την αποβολή του Νίκολιτς) και ποιους έβγαλε στη σέντρα
- Υποκλοπές: Στις 16 Απριλίου η προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή

