Νεκρός βρέθηκε κρατούμενος στις Σέρρες, σε μια είδηση που προκαλεί ερωτήματα. Αναλυτικότερα, απαγχονισμένος μέσα στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Σιδηροκάστρου Σερρών εντοπίστηκε, το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ένας άνδρας, 41 ετών.
Τη θλιβερή είδηση για τον 41χρονο έκανε γνωστή η ΕΛ.ΑΣ.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές για το τραγικό συμβάν.
Δεύτερος νεκρός σε λιγότερο από ένα μήνα
Να σημειώσουμε ότι νεκρός είχε βρεθεί κρατούμενος και στις φυλακές Αλικαρνασού πριν από λιγότερο από ένα μήνα. Τότε, 64χρονος είχε εντοπιστεί νεκρός από συγκρατούμενό του που μπήκε στο κελί του, ειδοποιώντας άμεσα τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Ο 64χρονος άνδρας εξέτιε ποινή φυλάκιση για ανθρωποκτονία.
Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι πολεμικές τέχνες δεν αποτελούν απλά μια μορφή φυσικής δραστηριότητας, αλλά μια σύνθετη πρακτική που συνδυάζει κίνηση, συγκέντρωση, αναπνοή και κοινωνική αλληλεπίδραση
Οι Πανελλαδικές συνεχίζονται με τους υποψήφιους των ΓΕΛ να εξετάζονται σε μαθήματα προσανατολισμού - Το in σε συνεργασία με το φροντιστήριο ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ παρουσιάζει τις πρώτες εκτιμήσεις για τα θέματα
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ εξετάζονται στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας)