Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Με κοροϊδεύουν ότι δεν έχουν λεφτά» - Όσα δήλωσε ο 50χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό των ηλικιωμένων γονιών του

«Με κοροϊδεύουν ότι δεν έχουν λεφτά» – Όσα δήλωσε ο 50χρονος που κατηγορείται για τον ξυλοδαρμό των ηλικιωμένων γονιών του

Ο 50χρονος αποκαλύπτει πως ορισμένες ζημιές στο σπίτι των γονιών του είναι στημένες

Πριν λίγες ημέρες το Mega και το Live News έφεραν στο φως βίντεο με τον ξυλοδαρμό ηλικιωμένου ζευγαριού από το ίδιο το παιδί τους, έναν 50χρονο άντρα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, φέρεται πως οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν ιδιαίτερα τεταμένες λόγω οικονομικών ζητημάτων, ενώ αποκαλύφθηκε πως η κακοποίηση του ζευγαριού από τον 50χρονο γίνεται συστηματικά τα τελευταία 10 χρόνια.

Ο άνδρας που φαίνεται στο βίντεο να κακοποιεί τους ηλικιωμένους γονείς του, μιλά σήμερα αποκλειστικά στην κάμερα του Mega.

«Απορώ κι εγώ με τον εαυτό μου»

Αρχικά παραδέχεται τις πράξεις του, αλλά ύστερα  δηλώνει ότι δεν θυμάται να τις έχει κάνει και εν τέλει ζητά συγγνώμη για το περιστατικό.

«Αυτός που φαίνεται να πετάει τη μητέρα μου στο κρεβάτι, είμαι εγώ, δεν μπορώ να πω πως δεν είμαι εγώ…ζητάω ταπεινά συγνώμη, απορώ και εγώ με τον εαυτό μου πώς έφτασα σε αυτό το σημείο» λέει ο 50χρονος.

Στη πορεία της συνέντευξης, η μνήμη του 50χρονου δείχνει να επανέρχεται. Περιγράφει πώς εκτυλίχθηκαν εκείνη την ημέρα τα γεγονότα, αλλά επιμένει ότι οι ζημιές στο σπίτι των γονιών του δεν έχουν γίνει από τον ίδιο.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες ότι έχω καταστρέψει το σπίτι, όσο για τα χτυπήματα δεν μπορώ να πω ότι δεν έχω συμμετάσχει σε αυτά, αλλά ότι δεν είναι χτυπήματα τα οποία ήθελα να προκαλέσω ζημιά σε συγκεκριμένους ανθρώπους» σημειώνει ο ίδιος.

Συγκεκριμένα υπάρχει ένα ακόμη βίντεο που δείχνει μία καρέκλα μέσα στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού να έχει πάρει φωτιά. Ο 50χρονος αναφέρει πως πρόκειται για στημένο σκηνικό.

«Μου ζήτησαν να βάλω τη φωτιά για να με κατηγορήσουν και να δείξουν ότι περνάνε τα πάνδεινα, ότι κινδυνεύουν» δηλώνει συγκεκριμένα.

«Με κοροϊδεύουν ότι δεν έχουν λεφτά»

Σε μία από τις σκηνές που κατέγραψε η κάμερα, ο 50χρονος φέρεται να πήγε για πολλοστή φορά να ζητήσει χρήματα από τους γονείς του.

Ενοχλήθηκε γιατί είχαν φρούτα στο ψυγείο. Τα φρούτα, στο δικό του το μυαλό, ήταν απόδειξη ότι είχαν λεφτά και σε εκείνον, επίτηδες, δεν έδιναν.

«Κάποιες φορές αδυνατούσα να δώσω το ποσό της διατροφής  και τους ζητούσα εάν μπορούσαν να με διευκολύνουν. Η απάντηση μονίμως ήταν «εδώ δεν έχουμε να φάμε εμείς και εσύ μας ζητάς λεφτά»» δηλώνει ο 50χρονος.

Ενώ, σε βάρος του βρίσκονται σε ισχύ περιοριστικά μέτρα, εικόνες που έχουν τραβηχτεί τον δείχνουν μέσα στο σπίτι.

Ο ίδιος αρνείται ότι τα παραβιάζει και μετά από λίγο παραδέχεται ότι είδε τους γονείς του πρόσφατα από κοντά.

Η έρευνα για το βίντεο της κακοποίησης του ηλικιωμένου ζευγαριού που διέταξε ο εισαγγελέας  βρίσκεται σε εξέλιξη.

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024