Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ηρώ: «Τον πλάκωσαν στο ξύλο» – Σοκάρει με την αποκάλυψη για την επίθεση στον γιο της

Ηρώ: «Τον πλάκωσαν στο ξύλο» – Σοκάρει με την αποκάλυψη για την επίθεση στον γιο της

Άνευ λόγου και αιτίας, ο γιος της γνωστής τραγουδίστριας και οι φίλοι του κατέληξαν στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου, από μία παρέα που καθόταν έξω από το παλιό τους σχολείο.

Η γνωστή τραγουδίστρια Ηρώ, με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook, περιγράφει πώς ο γιος της γλίτωσε από θαύμα τα χειρότερα μετά από επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και η παρέα του έξω από σχολείο.

«Έξω από το σχολείο τούς περίμενε μια συμμορία από νεαρούς που ήταν ‘φτιαγμένοι’ και τους σάπισαν στο ξύλο. Ο γιος μου είναι καλά, ευτυχώς, μην ανησυχείτε. Έφαγε μόνο μια-δυο μπουνιές. Δυο παιδιά από τους συμμαθητές του όμως, κατέληξαν στο νοσοκομείο. Ο ένας είναι άσχημα και υπό παρακολούθηση. Ο άλλος, με διάσειση και ράμματα στο στόμα».

Κατέληξαν στο νοσοκομείο

Εντελώς αναπάντεχα, το φιλικό reunion πήρε άλλη τροπή. Άνευ λόγου και αιτίας, οι νεαροί φοιτητές κατέληξαν στο νοσοκομείο το βράδυ του Σαββάτου, από μία παρέα που καθόταν έξω από το παλιό τους σχολείο.

«Πρέπει να επισημάνω ότι μέσα στο αυτοκίνητο των νταήδων ήταν δυο κορίτσια που περιγελούσανε τα παιδιά μας ως δειλούς και φοβιτσιάρηδες και τραβούσαν βίντεο όλο το σκηνικό… Τα συμπεράσματα δικά σας».

Παιδιά, που όπως λέει η γνωστή τραγουδίστρια, πήγαν για να βγάλουν φωτογραφίες και να θυμηθούν τα παλιά έξω από το σχολείο τους, βρέθηκαν να είναι τραυματίες στο κρεβάτι του νοσοκομείου από κάποια παρέα νταήδων.

Ο πατέρας του 19χρονου

Αποκλειστικά στο «LIVE NEWS» μίλησε ο πατέρας του 19χρονου που είναι στο νοσοκομείο μετά τον άγριο ξυλοδαρμό που συνέβη έξω από το σχολείο.

Ο πατέρας του 19χρονου αρχικά μίλησε για την κατάσταση της υγείας του παιδιού αυτή την στιγμή και είπε: «Το παιδί είναι σχετικά καλά, κάτω από ιατρική παρακολούθηση και πολύ στρεσαρισμένο».

Αναφορικά με το περιστατικό εξήγησε ο πατέρας του θύματος ότι όταν πήγε ο γιος του να βρει την παρέα του που ήταν στο σχολείο και έβγαζαν φωτογραφίες ήταν ήδη εκεί τα άτομα που έκαναν την φασαρία και όταν πλησίασε ο γιος του άρχισαν χωρίς λόγο να τον ξυλοκοπούν.

Ο πατέρας ήταν ξεκάθαρος ότι δεν υπήρξε καμία παρεξήγηση σε πρότερο χρόνο ανάμεσα στις δύο παρέες.

«Ξέφυγε η κατάσταση»

Την ίδια ώρα στο Αρσάκειο, έρχονται νέα στοιχεία στο φως της δημοσιότητας. Οι φερόμενοι ως δράστες στην υπόθεση του 15χρονου θύματος bullying, στην κατάθεσή τους στα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων προκαλούν ξανά.

«Τον λέγαμε μπούλη, κεφτεδάκι, γουρουνάκι, δεν τον πειράζαμε μόνο εμείς, αλλά τον κορόιδευαν και άλλοι από το σχολείο, τον πειράζαμε και έτσι για πλάκα αποφασίσαμε να τον δέσουμε. Πέσαμε πάνω του πέντε-έξι παιδιά, τον δέσαμε με την πετονιά αλλά ξέφυγε για λίγο η κατάσταση».

Με τη μητέρα του 15χρονου παιδιού που έπεσε θύμα bullying μέσα στο σχολείο να δηλώνει αποκλειστικά στο LIVE NEWS:

«Αυτήν την στιγμή προσπαθεί και το παιδί να τοποθετηθεί σε όλο αυτό που του έχει συμβεί. Έγινε ξαφνικά σαν έκρηξη μπροστά του. Αν τον ρωτούσατε την Παρασκευή θα έλεγε: ‘Δε θέλω να πάμε στην αστυνομία’, ήταν καθαρά δική μου απόφαση. Ο ίδιος έλεγε: ‘Όχι μαμά, σε παρακαλώ’. Του είπα: ‘Δεν υπάρχει τώρα, είναι πόλεμος. Θα πάμε. Μέχρι τώρα δίναμε μικρές μάχες, τώρα πάμε σε πόλεμο. Δεν παίζω με τη ζωή σου’».

Αύριο αναμένεται να συνεδριάσει ο Σύλλογος Διδασκόντων του ιδιωτικού γυμνασίου παρουσία των εμπλεκόμενων μαθητών και των κηδεμόνων τους, όσο ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που ζήτησε η διοίκηση του Αρσακείου για τυχόν ευθύνες των εκπαιδευτικών.

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024