Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Δε χρειάζεται να ανησυχώ για τον πόνο στον ώμο» (vid)

Τσιτσιπάς: «Δε χρειάζεται να ανησυχώ για τον πόνο στον ώμο» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με δηλώσεις του έδειξε απόλυτα έτοιμος για τη συνέχεια της σεζόν τονίζοντας πως πλέον δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού με τον ώμο του.

Έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό στον ώμο και είναι πανέτοιμος να διεκδικήσει τίτλους και πρωτιές. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με νέες δηλώσεις του τόνισε πως πλέον δεν πονάει ο ώμος του και πως είναι πανέτοιμος να διεκδικήσει όσα περισσότερα μπορεί στη συνέχεια της χρονιάς (αρχής γενομένης από το τουρνουά του Μόντε Κάρλο).

Αναλυτικά ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε ως εξής:

«Είχα μια πολύ καλή πορεία στην Αυστραλία. Τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για μένα μετά την Αυστραλία, άρχισα να νιώθω ενοχλήσεις στον ώμο μου, νομίζω επειδή έπαιξα υπερβολικά πολύ τένις στην Αυστραλία – έκανα προπονήσεις κάθε μέρα και είχα μεγάλους σε διάρκεια αγώνες. Δεν ξέρω αν έκανα καλά με τον τρόπο που διαχειρίστηκα τις μέρες που δεν είχα αγώνες στην Αυστραλία, αλλά ήθελα πολύ να τα πάω καλά και να πάρω αυτά τα αποτελέσματα».

Για το τουρνουά του Ρότερνταμ και τον πιεσμένο του ώμο: «Το Ρότερνταμ δεν ήταν μια καλή εμπειρία για μένα φέτος, αλλά ήμουν ακόμα χειρότερα στο Davis Cup. Εκεί ένιωσα τον ώμο μου πιεσμένο και εξαντλημένο, δεν μπορούσα να χτυπήσω την μπάλα όπως ήθελα, έπρεπε να αλλάξω τον τρόπο που παίζω για να μη νιώθω τόσο πόνο όταν χτυπούσα την μπάλα».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα: «Τώρα βρίσκομαι σε μια θέση που δεν χρειάζεται πια να ανησυχώ για τον πόνο και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Είμαι έτοιμος να επανέλθω ξανά στον τρόπο με τον οποίο ήθελα να παίξω».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή:

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024