Το ταξίδι της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star ολοκληρώθηκε με της αποχώρηση της. Η τραγουδίστρια επέστρεψε πριν από λίγη ώρα στην Αθήνα και… άπαντες περιμένουν τις πρώτες τις δηλώσεις.
Η Ελευθερία αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και πήρε τον δρόμο της επιστροφής.
Δημοσιογράφοι, φωτογράφοι και κάμερες περίμεναν την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
«Είμαι ή δεν είμαι πάλι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας;»
H τραγουδίστρια αποχώρησε στις 6 Απριλίου από το Survivor και είχε εκφράσει την έντονη δυσαρέσκειά της όταν είχε βγει υποψήφια.
«Είμαι ή δεν είμαι πάλι η πρωταγωνίστρια της εβδομάδας; Δεν περίμενα να περάσει άλλη μια βδομάδα και να μην πρωταγωνιστώ. Ψηφίστηκα. Ποιος άλλος θα ψηφιζόταν; Ο MVP. Αυτό που είπα ότι βαρέθηκα και κουράστηκα ισχύει. Δεν ξέρω τι άλλο πρέπει πια να κάνω, κωλοτούμπες; Δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, προσπαθώ, δεν το παίζω υπερπαίκτρια αλλά κουράστηκα να ψηφίζομαι. Από την πρώτη μέρα ψηφίζομαι» είχε πει η Ελευθερία Ελευθερίου.
Δείτε εικόνες από την άφιξη της Ελευθερίας Ελευθερίου στην Ελλαδα:
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας