Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στάθης Σχίζας: Αποκαλύπτει τι του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου και αποχώρησε από το Survivor All Star

Στάθης Σχίζας: Αποκαλύπτει τι του είπε η Ελευθερία Ελευθερίου και αποχώρησε από το Survivor All Star

Δηλώσεις που θα συζητηθούν από τον πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

Για όλους και για όλα μίλησε ο Στάθης Σχίζας. Ο πρώην παίκτης του Survivor, που αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης, «έσπασε» τη σιωπή του και παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου».

Αρχικά αναφέρθηκε στη σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα και το unflollow στα social media

«Συνεχίζουμε να έχουμε πολύ καλές σχέσεις με την Κατερίνα Δαλάκα. Σας το ορκίζομαι ότι δεν τη ρώτησα γιατί με έκανε unfollow. Έχουμε συναντηθεί, το αγόρι της είναι πολύ φίλος μου. Δεν τη ρώτησα για το unfollow, αλήθεια λέω», σχολίασε.

«Υπάρχει μία σύγχυση»

Για την τακτική του Στέλιου Χανταμπάκη, είπε: «Είναι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι. Κατά τη δική μου άποψη, χωρίς να θέλω να τον κατακρίνω, γιατί έχω βγει από το παιχνίδι, είναι ένας στρατηγικός και διαβασμένος παίκτης. Πλέον, έχει μάθει από τα λάθη του και δεν είναι κακό αυτό. Είναι πιο χειριστικός off camera. Σκέφτεται ακόμα και τον τρόπο που θα σερβίρει το ρύζι. Για να μην είναι παρεξηγηθεί».

Επίσης, «κάρφωσε» την Ελευθερία Ελευθερίου και αποκάλυψε τι του είπε που τον οδήγησε στην οικειοθελή αποχώρησή του: «Υπάρχει μία σύγχυση στο κεφάλι της Ελευθερίας. Νομίζω πως δεν ξέρει πραγματικά τι θέλει. Δεν μου είπε κάτι τραγικό, απλά ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Όταν ήρθε μέσα και ανακάτεψε την προσωπική μου ζωή ξενέρωσα. Αυτό που είπε η Ελευθερία μετά, αφού εγώ αποχώρησα, ότι την έβαλε ο Μάριος ισχύει. Είδα έξω από το συμβούλιο τον Μάριο με τα μάτια μου off camera να της λέει «του τα είπες όλα;».

Για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ο Στάθης Σχίζας θέλησε να αποκαταστήσει όσα έχουν ακουστεί: «Δεν αποφεύγω να μιλάω για τη σχέση μου με την Αλεξάνδρα. Όταν γύρισα από το παιχνίδι είχα να αντιμετωπίσω διάφορα. Είμαι σίγουρος για τον άνθρωπο που έχω δίπλα μου και την επιλογή μου. Δεν αμφισβήτησα κάτι. Δεν απείχαμε από τα social media για κάποιον συγκεκριμένο λόγο, αλλά περνούσαμε χρόνο μαζί».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024