Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Θέλω μεγάλα αποτελέσματα στο χώμα – Είμαι αισιόδοξος»

Τσιτσιπάς: «Θέλω μεγάλα αποτελέσματα στο χώμα – Είμαι αισιόδοξος»

Για την έναρξη της χωμάτινης σεζόν με το τουρνουά του Μόντε Κάρλο και τις προσδοκίες του από αυτήν μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεών του για το τουρνουά του Μόντε Κάρλο, το πρώτο σε χωμάτινη επιφάνεια της χρονιάς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για το τι περιμένει από την απόδοσή του στο χώμα, τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος, ενώ αναφέρθηκε και στη συνεργασία με τον αδερφό του με τον οποίο θα αγωνιστούν μαζί στα διπλά.

«Νιώθω πολύ καλά, είμαι ενθουσιασμένος για τη χωμάτινη σεζόν. Είναι ένα εκπληκτικό κομμάτι της χρονιάς, θα έχουμε πολύ τένις τους επόμενους μήνες και πιστεύω πως θα δούμε πολύ ωραία παιχνίδια. Ανυπομονώ και για το Roland Garros, αλλά τώρα είμαι συγκεντρωμένος στο Μόντε Κάρλο. To Μόντε Κάρλο είναι το σπίτι μου, είναι ένα μέρος που μου έχει δώσει υπέροχες αναμνήσεις», είπε σε συνέντευξή του μετά την κλήρωση της διοργάνωσης, στην οποία έδωσε και το παρών.

«Πάντα προσπαθώ να συγκεντρώνομαι στον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Δεν μπορώ να ελέγξω τι θα συμβεί σε μια κλήρωση, αυτό που μπορώ να κάνω είναι να διαμορφώσω το ταμπλό. Και αυτό θα γίνει αν παίξω καλά σε κάθε γύρο. Γι’ αυτό πρέπει να βγω έξω στο court, να κάνω το καλύτερο που μπορώ. Κάποιες φορές είναι καλό να έχεις πολύ δυνατούς αντιπάλους από νωρίς σε ένα τουρνουά, γιατί σε αναγκάζουν να δώσεις το 100% σου, οπότε μπορεί να είναι ένα καλό ζέσταμα για μεγαλύτερα παιχνίδια στη συνέχεια. Κανένα ταμπλό δεν σου δίνει εύκολα παιχνίδια, όσο καλός και να είσαι, όλοι οι παίκτες από το Top 100 αγωνίζονται γι’ αυτά τα τρόπαια, οπότε πρέπει να είσαι καλά προετοιμασμένος για κάθε παιχνίδι».

Για τη συνεργασία με τον αδερφό του:

«Έχουμε πετύχει κάποιες νίκες τους τελευταίους μήνες. Θέλουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα αυτή τη φορά. Ευχαριστώ τη διοργάνωση που μας έδωσε αυτή τη wild card. Για μένα και τον Πέτρο, μετά από τα Grand Slams βεβαίως, αυτό είναι το σημαντικότερο τουρνουά. Εδώ είναι το σπίτι μας και ανυπομονούμε να βγούμε έξω στο court και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Για τις προσδοκίες του από τη σεζόν:

«Γι’ αυτή τη σεζόν ο στόχος μου είναι να είμαι καλά προετοιμασμένος, συνεπής και υγιής, γιατί είχα θέματα τους τελευταίους μήνες. Ελπίζω το χώμα να φερθεί καλά στο σώμα μου και είμαι αρκετά φιλόδοξος. Θέλω μεγάλα αποτελέσματα, θέλω να πετύχω καλά αποτελέσματα για τους ανθρώπους γύρω μου, για την πατρίδα μου και για τον κόσμο που με ακολουθεί».

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024